Akrabasının istismarına maruz kalan kadın adalet mücadelesi verirken öldürüldü
19 Mart 2022 Cumartesi

FIRAT YEŞİLÇINAR-TELE 1 ÖZEL
FIRAT YEŞİLÇINAR-TELE 1 ÖZEL
Antalya’da 2 yıl önce akrabası Birol K tarafından 17 yaşındayken istismara maruz kalan N.D dün akşam saatlerinde bir otel odasında ölü bulundu. N.D.’nin nişanlısı olan erkek tarafından öldürüldüğü iddia edildi.
Olay dün Akşam Antalya Muratpaşa’da yaşandı. N.D.’nün ailesi dün akşam kızından haber alamayınca emniyete giderek başvuru yaptı. İhbarın ardından N.D. bir otel odasında ölü bulundu. Kadının cenazesi adli tıpa kaldırılırken, olay ile ilgili de geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
“KORUYAMADIK“
N.D’nin ölümünün ardından açıklamaya yapan ve cinsel istismar dosyasını takip eden Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneği, “Antalya’da akrabasının cinsel istismarına maruz kalan 18 yaşındaki müvekkilimizin, ayrılmak istediği erkek tarafından öldürüldüğünü öğrendik. N.D.’yi erkek şiddetinin bir biçiminden sonra iyileştirmeye çalışıyor, failin ceza almasına uğraşıyorduk. Bir başkasına karşı koruyamadık.” İfadelerini kullandı.
DOSYA TEMYİZDE
TELE 1’in ulaştığı bilgilere göre N.D. 2 yıl önce Antalya’da Birol K.’nın istismarına maruz kaldı. 17 yaşında istismara maruz kalan kadın teyzesiyle birlikte failden şikayetçi oldu. Soruşturmanın ardından Birol K. Önce tahliye ardından da beraat etti. Dosya ise şu an temyizde.
Benzer Haberler
Şebnem Şirin’i katleden Furkan Zıbıncı, hakim karşısına gömlek ve kravat ile çıktı
27/05/2022 20:06
Mervenur’un katiline ağırlaştırılmış müebbet istemi
27/05/2022 15:57
Kapıya ateş ederek arkasında saklanan eşini öldürdü
27/05/2022 8:00
AKP TÜRGEV’e verdi CHP’li üye bozdu Muhittin Böcek temyiz etti
26/05/2022 15:16
Mahkemede kan donduran ifadeler! Fatma Keke kanlar içindeyken duşa girmiş
26/05/2022 14:10
Aksaray’da Afgan göçmen eşini ve çocuklarını öldürdü
25/05/2022 13:31