AKP’ye oy vereceğini söyleyip muhalefeti ‘kafalarını keseriz’ diye tehdit etti, sonunda Hizbullahçı olduğunu itiraf etti

Yayın tarihi: 29 Mart 2023 Çarşamba 11:58 am - Güncelleme: 30 Mart 2023 Perşembe 12:15 am

Bir sokak röportajında AKP’ye oy vereceğini söyleyen kişi, muhalefete hakaretler savurup röportajın sonunda kanlı terör örgütü Hizbullah taraftarı olduğunu itiraf etti. Hizbullahçı erkek “Cihata hazırız, kafalarını keseriz” diyerek muhalefet partisi liderlerini tehdit etti.

Sokak röportajında kendisine mikrofon tutulan bir kişi AKP’ye oy vereceğini söyleyerek muhalefete hakaret ve küfürler yağdırdı. Kişi, “Onları destekleyenler de onlar gibi kafirlerdir” diyerek halkı da hedef aldı.

Ekonominin iyi olduğunu savunan kişi şaşırtmayarak ‘cep telefonu’ örneğini verdi.

Kılıçdaroğlu, Akşener ve Millet İttifakı liderlerini hedef alan gerici kişi, “Cihata hazırız, kafalarını keseriz” cümlesini kullandı. Gerici kişi videonun sonunda “Biz Hizbullahçıyız” diye bağırdı.

KILIÇDAROĞLU’NUN AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Videonun sosyal medyada yayılmasının ardından Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik’ten açıklama geldi. Çelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bu densiz hakkında derhal gereğini yapıyoruz. En ağır şekilde ceza almasını sağlayacağımıza emin olun! Böylesi ahlaksızların peşini bırakmayız!…”

ÖZÜR DİLEDİ

Akşam saatlerinde yeni bir video yayınlayan Batmanlı kişi bu kez özür diledi.

Röportaj sırasında kendisinden önce başka birisinin devlete karşı konuştuğunu iddia eden kişi o sözleri sinirle söylediğini dile getirerek hiçbir terör örgütüne mensup olmadığını Türk halkından özür dilediğini dile getirdi.

HÜDA-PAR kurucusunun Hizbullah davasında şerh koyan hakimin başına gelmeyen kalmadı