AKP’ye geçen başkana yurttaştan tepki! “Bizim oylarımız ne olacak, hakkımızı helal etmiyoruz”

Yayın tarihi: 28 Kasım 2022 Pazartesi 5:03 pm - Güncelleme: 28 Kasım 2022 Pazartesi 5:04 pm

Millet İttifakı’nın oylarıyla Nazilli Belediye Başkanı olan Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti’den istifa edip AKP’ye katıldı. Özcan bugün AKP heyetiyle yürüdüğü sırada bir kadın yurttaşın protestosuyla karşılaştı. Kadın yurttaş Özcan’a, “Bizim oylarımız n’olacak, hakkımızı helal etmiyoruz” sözleriyle tepki gösterirken, Özcan tepkiye sessiz kaldı.

Nazilli’nin İYİ Parti’den seçilen Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, geçtiğimiz hafta partisinden istifa ederek AKP’ye katıldı.

AKP’nin grup toplantısında düzenlenen törenle AKP saflarına geçen Özcan’a rozetini AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.

AKP’Lİ HEYETLE SOKAĞA İNDİ

Özcan, bugün Nazilli’de AKP’li vekiller ve AKP teşkilatlarıyla sokağa indi. Görkemli bir karşılamanın ardından ilçenin merkezi noktalarında AKP heyetiyle birlikte yürüyen Özcan’a bir kadın yurttaş, “Bizim oylarımız n’olacak, hakkımızı helal etmiyoruz” diye seslendi. Özcan’ın kendisine oy veren kadının tepkisi karşısında sessiz kaldığı görüldü.

Çerçioğlu masaya yumruğunu vurdu! AKP’ye katılan başkana sert tepki

“HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ”

Özcan’ın ilçenin merkezi noktalarında gerçekleştirdiği yürüyüş programına ise bir kadın yurttaşın protestosu damgasını vurdu.

Öfkeli kadın, “Bizim reylerimiz ne olacak? Hakkımızı helal etmiyoruz. Ben AKP’ye oy vermedik.” ifadelerini kullandı.

Kadının sorusuna yanıt vermeyen Özcan, hızlı adımlarla yoluna devam etti.