AKP’nin ‘Yeliz’inden yeni skandal!

Yayın tarihi: 29 Aralık 2018 Cumartesi 8:53 am - Güncelleme: 29 Aralık 2018 Cumartesi 8:56 am

Daha önce Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın şoförlüğünü de yapan daha sonra AKP’den milletvekili olan Ahmet Hamdi Çamlı, sosyal medya hesabından yanlış bir yol fotoğrafı paylaştı.

Çamlı, iki ayrı görseli kolajlayarak “Eski Türkiye ile AKPARTi dönemi Karadeniz yolları farkı! Ey gidi, nereden nereye….” diye yazdı.

AKP’li Çamlı’nın, Karadeniz yolunun eski halini göstermek istediği fotoğraf Karadeniz’de değil. Hindistan’da Himaçhal Pradeş’te bulunan Kinnaur district bölgesinden.

Önceden Erdoğan’ın şoförüyken daha sonra AKP’den Milletvekili olan ve Anayasa değişikliği teklifinin görüşüldüğü TBMM oturumunda “Yeliz” sahte ismiyle yayın yaptığı ortaya çıkan İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, sosyal medya hesabından yeni bir skandala imza attı.

Çamlı, iki ayrı görsel paylaşarak “Eski Türkiye ile AKPARTi dönemi Karadeniz yolları farkı! Ey gidi, nereden nereye….” dedi.

FOTOĞRAF HİNDİSTAN’DAN

Çamlı’nın paylaşımında ufak bir sıkıntı var! Karadeniz yolunun eski halini göstermek istediği fotoğraf Karadeniz’de değil. Hindistan’da Himaçhal Pradeş’te bulunan Kinnaur district bölgesinden.

Bölgenin yollarının engebeli ve zorlu olduğu biliniyor. Yolla ilgili çekilen onlarca video, fotoğraf da internette mevcut.