AKP’nin Erbakan afişine Saadet Partisi’nden tepki!

Yayın tarihi: 5 Mart 2022 Cumartesi 8:50 pm - Güncelleme: 5 Mart 2022 Cumartesi 8:50 pm

Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanı Simit, AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları’nın, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Necmettin Erbakan’ın görsellerinin yan yana  yer aldığı pankartları asmasına tepki gösterdi.

Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanı Ali Doğan Simit, AK Parti’nin Necmettin Erbakan ile ilgili afişine tepki gösterdi. Doğan Simit, “Allah akıl, fikir versin” dedi.

Nevşehir’de billboardlara Necmettin Erbakan’ın ölümünün 11’inci yıl dönümü nedeniyle AK Parti Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Necmettin Erbakan’ın görsellerinin bulunduğu ve üzerinde ‘Emanetin Emin Ellerde’ ifadelerinin yer aldığı afişi astı.

Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanı Ali Doğan Simit, AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları’nın bu paylaşımına tepki gösterdi.

Simit yaptığı paylaşımda:

“Bu ne hal. Cennet mekan Erbakan hocamın sağlığında onu yüz üstü bırakıp gidenler, bu iş Erbakan’la olmaz diyenler, hatta hakaret edenler şimdi çıkmışlar emanet emin ellerde hocam diyor. Ne zaman emanet etmiş bunlara rahmetli hocam? 2011 yılında ahirete hicret etti ve saadet partisi genel başkanı olarak hatırlatırız kendisini. Ne hallere düştüler. Allah akıl fikir versin” ifadelerini kullandı.