AKP’nin başkan adayı firari FETÖ’cünün ortağı çıktı

Yayın tarihi: 5 Şubat 2019 Salı 7:45 am - Güncelleme: 5 Şubat 2019 Salı 8:29 am

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT ve emniyet soruşturmasından geçtiğini açıklamasına karşı Çayırova belediye başkan adayı Bünyamin Çiftçi’nin FETÖ firarisi Özkan Günay ile ortak olması AKP-FETÖ ilişkilerini akıllara getirdi.

Çayırova Akse Mahallesi’nde 619 Ada 12 Parsel’de yer alan 4 bin 232 metrekare arsada ortaklığı bulunan Bünyamin Çifti’nin arsa payı 1008 metrekare. FETÖ’den firari olan Özkan Günay’ın arsa payı ise 3 bin 224 metrekare. Arsanın yaklaşık bedeli ise 70 milyon lira. Çayırova belediye başkan adayı Bünyamin Çiftçi konuyla ilgili bir açıklama yayımladı.

‘BENİ VE PARTİMİZİ YIPRATMA AMAÇLI’

11 yıl önce arsayı satın aldığını belirten Çiftçi, “Sözü edilen arsadaki payı, bundan 11 yıl önce yani 2008 yılında Salim Günay’dan satın aldım. Salim Günay kendisinde kalan arsa payını 2010 yılında oğlu olan ve şu an FETÖ firarisi olan oğlu Özkan Günay’a devir etmiş. Görüldüğü üzere 11 yıl önce satın almış olduğum yerle alakalı olarak seçim sürecine girdiğimiz bugünlerde konunun haber olması kamuoyunda haksız yere algı oluşturmaya dönük olup beni ve partimizi yıpratma amaçlıdır”dedi.