AKP’nin ‘Baltalı Müdürü’nden muhalefete hakaret

Yayın tarihi: 1 Aralık 2019 Pazar 12:25 pm - Güncelleme: 1 Aralık 2019 Pazar 12:28 pm

Çorum’a bağlı Sungurlu’da Özel İdare Müdürü olarak görev yapan Erol Erkoç, CHP ve İYİ Parti liderlerine sosyal medyadan hakaret etti. İki partinin temsilcileri, baltalı pozlar veren Erkoç’a sert tepki gösterdi: Bürokrasiye biraz daha ciddiyet gerekiyor. Bu devlet memuru bu gücü nereden alıyor?

Çorum’da beş yıl önce AKP’nin Sungurlu İlçe Başkanlığı toplantısında görüntülenen ve “Bir merhaba, hayırlı olsun” demek için o toplantıya gittiğini savunan Sungurlu Özel İdare Müdürü Erol Erkoç, şimdi de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme geldi.

“HADDİNİ BİLMEZ MÜPTEZEL”

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Erol Koç’un paylaşımları sonrası şunları söyledi: “Haddini bilmez Sungurlu Özel İdare Müdürü denen müptezel, cerahatli beyninde dolaşan çirkin dünyasını yansıtmış. Bu şahıs ne iş yapar. Köyler hizmet alamıyor, karşılarında muhatap bulamıyor. Bürokrasiye biraz daha ciddiyet gerekiyor. Çirkin ve bir devlet memuruna yakışmayan paylaşımlarıyla nefret uyandıran Erkoç’un, muhalefet partisi liderlerine hakaret etme gücünü nereden aldığı merak ediyoruz.”

“ALEVİLERİN EVLERİNE İŞARET KOYANLARLA AYNI ZİHNİYETTİR”

Sözcü’den İsmail Akduman’ın haberine göre; CHP Çorum Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Tuncay Yılmaz ise müdür Erkoç’un bu hareketinin oy devşirmek ile ilgili olduğunu belirterek, şunları söyledi: “İzmir’de Alevilerin evlerine işaret koyan zihniyetle bu nefret dolu yazıları yazanlar arasında hiç bir fark olmadığına eminim. Kendi koltuklarının bekasını CHP’lilere, Atatürkçülere ve Alevilere küfretmekte görenlerin sığınaklarının iktidar partisi olması çok üzücü Sadece oy devşirmek için yapılan bu saygısızlığa halkımız her zaman haddini bildirmiştir.”

 

 

Çorum’a bağlı Sungurlu’da Özel İdare Müdürü olarak görev yapan Erol Erkoç, CHP ve İYİ Parti liderlerine sosyal medyadan hakaret etti.

 

 

 

Kim bu Kalyon Ajans? AKP’nin zengin çocuklarının ‘şatafat’ kaynağı ortaya çıktı! Çiftliğe çevirmişler…