AKP’li Zeybekçi ‘Allah rızası için’ oy istedi: Ülkenin geleceğine oy verin…

Yayın tarihi: 4 Şubat 2019 Pazartesi 2:06 pm - Güncelleme: 4 Şubat 2019 Pazartesi 2:06 pm

Nihat Zeybekci, “Allah rızası için oyunuzu AK Parti’ye, CHP’ye, MHP’ye, İYİ Parti’ye vermeyin. Oyunuzu kendinize verin, oyunuzu İzmir’e verin, oyunuzu çocuklarınızın, ülkenin geleceğine verin” ifadesini kullandı.

İzmir’in Menderes ilçesinde, bu yıl 4. düzenlenen ‘Menderes Deve Güreşleri Festivali’ renkli görüntülere sahne oldu.

Festivale, AKP İzmir Milletvekili Atilla Kaya ile AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci de katıldı.

 

Etkinlikte konuşan Zeybekci, sözlerine Yunus Emre’nin “Ben gelmedim dava için, benim işim sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmağa geldim” ifadeleriyle başladı ve şunları söyledi:

“İzmir’in gönlünü yapmaya, layık olduğu o 21. yüzyılın şehri yapmaya geldik. Aziz millete hizmetkar olmanın Allah’ın bir lütfu olduğunu bilerek çalışıyorum. Allah rızası için oyunuzu AK Parti’ye, CHP’ye, MHP’ye, İYİ Parti’ye vermeyin. Oyunuzu kendinize verin, oyunuzu İzmir’e verin, oyunuzu Menderes’e verin, oyunuzu çocuklarınızın geleceğine verin. Ülkenin geleceğine verin. Bugün bir partiyi bomba yüklü bir araç haline getirip de Türkiye’nin fay hatlarına doğru göndermeye çalışanlara dikkat edin. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı Menderes meydanında ve Konak Meydanı’nda o zeybek oynanacak. 1 Nisan sabahı bütün Türkiye, Türkiye’ye güneşin İzmir’den doğuşunu seyredecek.”