AKP’li yurttaş isyan etti: Türkiye diye bir şey kalmadı, elim kırılsaydı da oy vermeseydim

Yayın tarihi: 16 Mayıs 2020 Cumartesi 12:35 pm - Güncelleme: 16 Mayıs 2020 Cumartesi 12:53 pm

“İki dönem AKP’ye oy verdim” diyen yurttaş AKP yönetimine isyan etti. Maske dağıtımının bile yapılamadığını söyleyen yurttaş, “Türkiye batıyor, Türkiye diye bir şey kalmadı” dedi.

İstanbul’da sokağa çıkma yasağı öncesi Yurttaş TV muhabiri halka mikrofon uzattı. AKP üyesi olduğunu belirten bir yurttaş AKP yönetimine isyan etti. “Ben yine iyiyim. Komşularımı görüyorum. Canım gidiyor” diyen yurttaş, maske dağıtımında yaşananlara dair de, “Maske bedava dedi, şimdi İsrail’e Amerika’ya gönderiliyor. Ben 2 ayda 5 maske alabildim” dedi.

Halen AKP üyesi olduğunun söyleyen yurttaş, “2 dönem ben de oy verdim. Pişmanım. Elim kırılsaydı da vermeseydim. Türkiye batıyor. İsrail ve Amerika’ya teslim oldu. Türkiye diye bir şey kalmadı. Herkes hırsızlığın peşinde” diyerek AKP iktidarına tepki gösterdi.

Videonun tamamını buradan izleyebilirsiniz.

MASKE SORUNU: ÖNCE YASAKLANDI SONRA TEKRAR SATIŞA BAŞLANDI

Koronavirüs salgınıyla beraber kullanılması zorunlu hale gelen maskelerin satışı AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yasaklandı. E-devlet üzerinden maske başvurusu yapan yurttaşların kendilerine gelen kodla eczaneden maske temin edebilecekleri söylendi. Fakat birçok yurttaşa kod gönderilmedi, halk maskeye ulaşamadı. Dağıtımdaki bu aksaklığın ardından Erdoğan maske satışını yeniden başlattıklarını duyurdu. Tavan fiyatı 1 TL olan maskeler eczanelerde 50’li paketler halinde satışa sunuldu.

Tüketici Dernekleri’nden maske fiyatına tepki: Aylık masrafı 300 TL’yi bulacak