AKP’li Yenişehirlioğlu ‘Takmaya devam edeceğim’ dediği Rolex saati sakladı

Yayın tarihi: 23 Nisan 2024 Salı 2:16 pm - Güncelleme: 23 Nisan 2024 Salı 2:16 pm

AKP Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ‘Takmaya devam edeceğim’ dediği 562 bin liralık lüks saati Rolex saati bu kez sakladı.

Değer 562 bin lira olan Rolex saatiyle görüntülenen ve “Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim” diyen AKP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun 23 Nisan töreninde sol kolunu sakladığı görüldü.

Yenişehirlioğlu TBMM’de misafir ettiği partilileri ile selfie çekip sosyal medyadan paylaşırken Rolex saati kadraja girmişti. “Biz bu milletin ta kendisiyiz” notu yer alan paylaşımın altına “Keşke biz de Rolex takıp, ıstakoz yiyebilsek. Dişin bile kaplama, milletin ağzında diş yok” yorumları yazılmıştı. Yenişehirlioğlu da tepkiler üzerine paylaşımını silmişti.

Yenişehirlioğlu daha sonra saati helal yoldan edindiğini söyleyerek şu açıklamayı yapmıştı: “Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile twetterde görülüyor. Oysa paylaşımım instagramda duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim.”

Halk TV’de yer alan otobüste görüntülenen Yenişehirlioğlu bu saati taktığı sol kolunu kapattığı görüldü.

AKP yönetiminin, sosyal medyayı etkin kullanan milletvekillerinden “giyim kuşamdan yeme içmeye kadar her konuda hassas olmalarını” istediği kulislere yansımıştı.

 

Kaynak: Halk TV