AKP’li vekilin saldırdığı Hüseyin Örs’e AKP’den ziyaret

Yayın tarihi: 6 Aralık 2022 Salı 8:59 pm - Güncelleme: 6 Aralık 2022 Salı 8:59 pm

AKP Milletvekili Zafer Işık’ın yumrukla saldırdığı İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs’ü TBMM İdare Amiri Mehmet Göker ile AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş hastanede ziyaret etti.

TBMM İdare Amiri Mehmet Göker ve AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AKP Trabzon Milletvekili Zafer Işık’ın TBMM’deki 2023 Yılı Merkezi Bütçe görüşmeleri sırasında yumrukla saldırarak hastaneye kaldırılmasına neden olduğu İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ü hastanede ziyaret etti.
Mustafa Elitaş, siyasette ağız dalaşının olabileceğini fakat fiziki durumların olmaması gerektiğini söyledi.

Elitaş şu şekilde konuştu:

“Son dönem Meclis çalışmaları inşallah sükunetle geçer diye düşünüyoruz hem izleyen milletvekillerinin hem kürsüdeki konuşmacıların, eleştiri muhakkak ki olması lazım demokrasilerde ama hakarete varan sözlerin olmaması, milletvekillerinin birbirlerini tahrik etmelerini değil. Hepimiz bu ülkenin insanıyız, orada her türlü ağız dalaşı olabilir ama sonunda fiziki bir şeyin olmaması gerekir. Hepimiz milletvekilliğini bıraktıktan sonra bir dost olarak bir arkadaş olarak yarın bir araya geldiğimizde hangi siyasi görüş olursa olsun ‘dostum, arkadaşım’ diye sarılacak bir noktada gitmemiz gerekir.”

“YARIN ARAMIZA DÖNECEK”

Mehmet Göker ise Hüseyin Örs’ün sağlık durumunun iyi olduğunu ve yarın TBMM’deki çalışmalara katılacağını söyledi.

Göker, “Genel durumu gayet iyi, bilinci açık, kendisi konuşulanlara, sorulanlara cevap veriyor. Yarın tekrar aramıza dönecek” ifadelerini kullandı.

Engin Altay Hüseyin Örs’ü ziyaret etti! “Beş dakika geç gelseydi belki de kaybetmiş olacaktık”