AKP’li vekilden açık açık tehdit: Hesap soracağız

Yayın tarihi: 6 Nisan 2024 Cumartesi 12:59 pm - Güncelleme: 6 Nisan 2024 Cumartesi 1:28 pm

AKP Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, yerel seçimlerde AKP’den aday gösterilmeyen ve başka partilerden aday olan eski AKP’lileri “Bu siyasi harekette birlikte yürüyen ve bizden aday adayı olup daha sonra başka limanlara sığınanlara elbette ki hesap soracağız” sözleri ile tehdit etti.

Yerel seçimlerde Elazığ’da AKP’den belediye başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen AKP’liler istifa ederek Yeniden Refah Partisi (YRP) ve Büyük Birlik Partisi’ne geçerek aday oldu. YRP’ye geçen İbrahim Ormanoğlu Akçakiraz belde belediyesini, Ebubekir Irmak Sivrice Belediyesi’ni, Muhammet Septioğlu Palu Belediyesi’ni, BBP’den aday olan Hatif Çadırcı ise Yazıkonak Belde Belediyesi’ni kazandı.

AKP’Lİ VEKİLDEN TEHDİT

AKP’nin adayı Şahin Şerifoğulları’nın 65 bin 682 oy alarak Elazığ Belediyesi’ni tekrar kazanmasının ardından kent merkezinde AKP’liler kutlama yaptı.

Kutlamada konuşan AKP Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Sorgulayacağımız çok şey var neden başarısız olduk, kimlerin ihanetine uğradık, kimler bizi yarı yolda bıraktı bunların hesabını tabi ki sorgulayacağız. Bu siyasi harekette birlikte yürüyen ve bizden aday adayı olup daha sonra başka limanlara sığınanlara elbette ki hesap soracağız. Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı biz 22 yıldır yarı yolda bırakmadık yarı yolda bırakanlara da sitemimiz var” dedi.

YRP’Lİ BAŞKANDAN TEPKİ

AKP’li Açıkkapı’nın açıklamalarına tepki gösteren Yeniden Refah Partisi Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu ise, “Herkesin hür iradesi var ve iradesini de sandığa yansıttı. Dilinin, üslubun hoş olmadığını düşündüğümüz bazı videolarda var elimizde. Siyasi üslubun bu olmaması lazım ben hiçbir zaman kutuplaştırıcı, ayrıştırıcı bir üslup kullanmadım bu sayede AK Parti’nin aldığı oyun bir buçuk katı fark attım. Bunu göremiyorlarsa kendi öngörüsüzlükleri toplumun ya da benim suçum değil. Biraz topluma inselerdi, toplumun sesine kulak verselerdi AK Parti için Elazığ’da bir hezimet olmazdı” diye konuştu.

akp, yrep

AKP’li Mert Armağan’ın kanalında Ekrem İmamoğlu’na tehdit

Kaynak: HABER MERKEZİ