AKP’li vekil öğrenci evinde sucuk gördü gözlerine inanamadı! ‘Az önce şikayet etmiyor muydu bunlar?’

Yayın tarihi: 8 Nisan 2022 Cuma 6:41 pm - Güncelleme: 8 Nisan 2022 Cuma 6:41 pm

AKP’li Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ta bir öğrenci evine ‘misafir’ oldu. Ünal, menemenin içerisinde sucuk görünce, “Az önce şikayet etmiyor muydu bunlar?” dedi.

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, seçim bölgesi Kahramanmaraş’ta bir öğrenci evine giderek sahurda ‘konuk’ oldu. Öğrenciler ile sohbet ettikten sonra mutfağa giren Ünal, menemen pişirmek istedi. Malzemeleri koyacağı tavada sucuk bulunduğu gören Ünal, ‘şaşkınlığını’ gizleyemedi. AKP’li vekil, “Bunlar menemenin içine sucuk katmışlar ha. Az önce şikayet etmiyor muydu bunlar?’ cümlelerini sarf etti.

AKP’li Ünal, sahur misafirliğini sosyal medya hesabından paylaşsa da sucuk görme ‘şaşkınlığına’ videoda yer vermedi.

ÇİFTÇİNİN CEBİNDEKİ TELEFONA DA ‘ŞAŞIRMIŞTI’

Mahir Ünal, 2021’de katıldığı bir TV programında 2018 seçimleri öncesi seçim bölgesinde genç bir çiftçi ile yaşadığı diyaloğu anlatmıştı. Ünal, “Bizi mahvettiniz, bizi öldürdünüz” diyen çiftçiye “Cebindeki telefonu kaça aldın?” yanıtını verdiğini ifade ederek şunları söylemişti:

“Bir delikanlı geldi. ‘Bizi mahvettiniz, bizi öldürdünüz’ dedi. ‘Telefonunu alabilir miyim’ dedim. IPhone 6. ‘Kaça aldın’ dedim. ‘3400 lira mı, 4500 lira’ mı dedi, ’24 taksitle aldım’ dedi. ‘İnternet paketi de var mı?’ dedim. ‘Var’ dedi. ‘Ayda kaç para ödüyorsun buna?’ dedim. ‘Ayda 450 lira ödüyorum’ dedi.”

 

 

 

 

AKP’li Mahir Ünal doları hala ‘1 lira’ sandı, tweeti apar topar sildi