AKP’li vekil, koronavirüs atlatan müftüyü ziyaret etti

Yayın tarihi: 13 Nisan 2021 Salı 6:47 pm - Güncelleme: 14 Nisan 2021 Çarşamba 11:50 am

AKP’li Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, fizik tedavisi gören Erzincan Müftüsü Burhan Çakır’ı ziyaret etti. Çakır bir ay önce koronavirüs tedavisi görmüştü.

AKP’li Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Çakır’ın yatağının başında hastanede görevli Prof. Dr. Selami Akkuş’la birlikte fotoğrafı çektirdi.

Karaman, Burhan Çakır’ın koronavirüs tedavisi gördüğü iddialarına, “Ankara Şehir Hastanesi – Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nde Covid hastalığı geçirdikten sonra yaşadığı nörolojik veya akciğer sorunlara bağlı hareket sistemi veya yürüme sorunlarına yönelik post-covid rehabilitasyon servisi vardır. Pcr (-) leşen, ancak yürüme ve solunum sorunları nedeniyle rehabilitasyonu gereken hastalar yatırılmaktadır. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde aktif covid hastası yoktur. Covid sonrası rehabilitasyon yapılmaktadır. Ziyareti yapılan hastamız da aktif Covid hastası olmayıp, rehabilitasyon amaçlı takip edilmektedir. İl Müftümüz Sayın Burhan Çakır’ın Covit Hastalığı negatife döndükten sonra Ankara Şehir Hastanesine ziyaretimiz gerçekleşmiştir” açıklamasıyla cevap verdi.