AKP’li vekil Erdoğan ve Bakan Bilgin ile ters düştü

Yayın tarihi: 13 Nisan 2022 Çarşamba 12:41 am - Güncelleme: 13 Nisan 2022 Çarşamba 12:41 am

AKP’li milletvekili Hülya Nergis, yaşanan ekonomik krizden dert yandı. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in aksine Nergis, asgari ücrete ikinci zammın gelebileceğini söyledi.

AKP Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, Kayseri’de yerel bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Ramazan Sohbetleri’ programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Hayat pahalılığı ve yaşanan ekonomik krize ilişkin konuşan Nergis, “Pandemiden kaynaklı üretimde yaşanan sıkıntı ve sorunlar nedir, işte haliyle vatandaş, üretim, tüketimi karşılamayınca fiyatlar yukarı çıktı. Böyle bir problem var. Yaz sezonu mutlaka pazardan bu yangın dinecek. Ürün bolluğu olunca mutlaka fiyatlar düşecek. Henüz her ürüne rahat ulaşılamıyor. Yurt dışına da ihracat yapılıyor. Biraz onun da etkisi var” şeklinde konuştu.

ERDOĞAN İLE TER DÜŞTÜ, ASGARİ ÜCRET İÇİN TARİH BİLE VERDİ

Asgari ücrete zam yapılması gerektiğini ifade eden AKP’li Nergis şunları söyledi:

“Vatandaşımızın serzenişleri haklı. Haklı buluyorum. Bu yangın her yerde var. Biz de bu ülkenin vatandaşıyız. Biz de bu yangını yaşayanlardanız. Etrafımızdakiler, işte kardeşlerimiz, ailemiz, geniş ailemiz… Herkes, onları takip ediyoruz. Onlardan geliyor. Biz de biliyoruz. Biz de bizzat tüketiciyiz İnşallah bunlar aşılacak. Bu hususta ben de asgari ücrette bir artış olması gerektiğini düşünüyorum. Sanım Temmuz- Ağustos gibi bakanımız ve hükümetimizde o yönde bir açıklama yaptı. Sanki Ağustos gibi olabilir”

AKP’li vekil asgari ücrette Erdoğan ile ters düştü! “Müdahale etmekten kaçınmayız”