AKP’li vatandaş isyan etti! “Yazıklar olsun”

Yayın tarihi: 10 Ağustos 2022 Çarşamba 9:38 pm - Güncelleme: 10 Ağustos 2022 Çarşamba 10:16 pm

AKP’ye oy verdiğini söyleyen vatandaş İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e dert yandı. Vatandaş, “AK Parti milletvekilleri gelmesin buraya, yazıklar olsun” dedi.

Meral Akşener, Niğde’nin Gölcük kasabası ve Çiftlik ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Akşener ile emekli bir vatandaş arasında geçen diyalog dikkat çekti. Vatandaş AKP’ye oy verdiğini söyleyerek ‘yazıklar olsun’ dedi.

Akşener’e dert yanan emekli eczaneden aldığı ilaçların maliyetini göstererek şunları söyledi:

“Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Torunumu hastaneye götürdüm. 83 lira para verdim. Evim yok, kirada oturuyorum. 2009’da İstanbul’da atölyem vardı. 80 kişi çalıştırıyordum. Batırdım. Üç tane evim icrayla satıldı. Cumhurbaşkanı dedi ki; ‘Almasaydınız kredi.’ Halka sunduğu krediyi. Banka memurları benim ayağıma geliyordu İstanbul’da. Şimdi niye gelmiyorlar? Dertleri ne?

Suriye vatandaşına yardım ediliyorsa Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına da yardım edilecek. Evim kirada. 3 bin 500 lira maaş alıyorum. Sayın Cumhurbaşkanım görsün beni. Ben bu devlete, bu hükümete oy verdiysem, boşa oy vermedim, ben oyumun hakkını istiyorum. AK Parti milletvekili nerede? ‘Eğer Niğde için çalışacaksan verdiğim oy helal olsun’ dedim. AK Parti milletvekilleri gelmesin buraya, yazıklar olsun.”

Çiftçinin 60 bin liralık faturasını gören Akşener şaşkınlığını gizleyemedi!