AKP’li vatandaş: Doların yükselmesinin sebebi Osman Kavala

Yayın tarihi: 24 Ekim 2021 Pazar 2:31 pm - Güncelleme: 16 Mart 2022 Çarşamba 12:25 pm

Bağcılar’da yapılan sokak röportajında kendisine AKP’nin ekonomik sıkıntıları giderip gideremeyeceği sorulan AKP’li vatandaş dolardaki artışın sebebi olarak tutuklu iş insanı Osman Kavala’yı gösterdi.

Bağcılar’da Medyali isimli YouTube kanalı tarafından yapılan sokak röportajında AKP’li olduğunu söyleyen bir vatandaş, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın maaşının 100 bin TL olmasını azımsadı. “Hakkıdır alabilir. Cumhuriyet tarihine bakınca yine en az bu adam alıyor” dedi.

AKP’ni ekonomik sıkıntıları giderip gideremeyeceği hakkında konuşan vatandaş, dolar ve euro artışını dış güçler ile tutuklu iş insanı Osman Kavala’ya bağladı. “Dış güçler müdahale ediyor. Osman Kavala’ymış diğerleriymiş. Bundan dolayı kur yükseliyor. ABD’dir İngiltere’dir. Emperyalizm yani. Bir de üretim az olunca tabii. Büyük devletler stok yaptığı için fiyatlar yükseliyor.” dedi.

Erken seçimin ‘masraf’ olacağını söyleyen vatandaş, “Erdoğan gibi bir adam bir daha dünyaya gelmez. Bu farklı bir meziyet.” ifadelerini kullandı.

15 yaşındaki gencin isyanı: Allah kitap rızası için bizi görün, şu iktidara oy vermeyin