AKP’li Ünal: Sanki Türkiye’de bunca yıl hiçbir şey yapmamışız

Yayın tarihi: 31 Ekim 2021 Pazar 10:31 am - Güncelleme: 31 Ekim 2021 Pazar 10:31 am

Mahir Ünal, AKP’ye karşı bir itibarsızlaştırma çalışmasının olduğunu savunarak, ”Biz sanki Türkiye’de bunca yıl hiçbir şey yapmamışız.” dedi.

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Muğla İl Başkanlığı tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşarak, AKP ile ilgili bir itibarsızlaştırma çalışmasının yürütüldüğünü savundu. Ünal, ”Öyle bir hava oluşturuyorlar ki biz sanki Türkiye’de bunca yıl hiçbir şey yapmamışız.” dedi.

AKP’li Ünal, dezenformasyonla mücadele kanununu çalıştıklarını belirterek, AB internet ortamına ilişkin önemli iki noktanın, terörle mücadele ve dezenformasyonla mücadele olduğunu söyledi.

Ünal, ”Dezenformasyonun terör kadar tehlikeli olduğunun altını çizdi AB. Dezenformasyon tek başına yalan, karalama, itibar suçu değil. Dezenformasyon gerçekle yalanın ayırt edilemez hale gelmesidir. Bugün Türkiye’de öyle bir iklim oluşturdular ki Türkiye maalesef dezenformasyona maruz kalan ülkeler arasında birinci sırada. Türkiye’deki haberlerin yüzde 49’u dezenformasyon içeriyor” dedi.

Son dönemde AKP ile ilgili itibarsızlaştırma çalışması yürütüldüğü görüşünü savunan Ünal, “Biz eğer bu ülkeyi tam bağımsız bir Türkiye haline dönüştüreceksek bunun derdini tasasını hissetmemiz gerekiyor. Öyle bir hava oluşturuyorlar ki biz sanki Türkiye’de bunca yıl hiçbir şey yapmamışız, taş üstüne taş koymamışız. Bunu dikili bir ağacı olmayan, taş üstüne taş koymayanlar söylüyor” dedi.

CHP’li iki isim AKP’ye geçti