AKP’li Turan’ın açılışını yaptığı hastanenin tavanından su aktı!

Yayın tarihi: 29 Temmuz 2022 Cuma 9:54 pm - Güncelleme: 29 Temmuz 2022 Cuma 10:03 pm

Gökçeada’da 4 yıl süren inşaatın ardından açılan yeni devlet hastanesinin tavanından su akıyor. AKP Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’ın açılışını yaptığı hastanede “müteşekkiriz” dediği sağlık personeli için oda bile yok.

Gerçek Gündem’den Melike Çapan’ın haberine göre, Gökçeada Devlet Hastanesi 2018 yılından beri süren inşaatın ardından yeni binasında hizmet vermeye başladı. Hastanenin yeni binada hizmet verdiğini belirten AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan “Resmi açılışı yazın yapılacak” dedi.

Kriz vurdu! Devlet kendi hastanesini yapamadı

AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yaptığı açıklamada; “Ülkemizin en büyük adası, deniz turizminin gözdesi ve muhteşem doğasıyla adeta parlayan bir yıldız olan Gökçeada’mızın devlet hastanesi; modern, donanımlı yeni binasında hemşehrilerimize hizmet sunmaya başladı. Eski binasında 15 yatak kapasitesiyle hizmet veren hastanemiz, artık yeni binasında 21 hasta yatağı ve 1. Basamak Yoğun Bakım Ünitesinde 4 hasta yatağı olmak üzere toplamda 25 hasta yatağı kapasitesiyle hemşehrilerimizin hizmetinde olacak. İlk defa açılacak yoğun bakım ünitemiz acil durumlarda hemşehrilerimizin hizmetinde olacak. Ayrıca 4+1 hasta yataklı diyaliz ünitesi ve röntgen cihazı da bulunmakta. USG cihazı ve ameliyathane malzemeleri dahil tıbbi cihazların büyük bir kısmı yeni teknoloji ürünleri alınarak hizmete sunuldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimize sağlık ve esenlikler diliyoruz. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Ancak adanın yeni hastanesinden gelen görüntüler Turan’ın anlattıkları gölgede bıraktı. 4 yıl süren inşaatın ardından açılan hastaneni tavanından su akıyor.