Ali Koç’a çattı FETÖ çamaşırları ortaya döküldü! Salih Cora, ‘Erdoğan tapesi’ paylaşmış

Yayın tarihi: 12 Ocak 2020 Pazar 11:27 pm - Güncelleme: 13 Ocak 2020 Pazartesi 4:01 am

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Trabzonspor ile ilgili açıklamalarına tepki gösteren AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora’nın, FETÖ övücü twitleri ve  2014 yılında atılmış Erdoğan’ın tape tweeti gündeme geldi. Salih Cora’nın kardeşi de FETÖ bağlantıları nedeniyle görevden uzaklaştırılmıştı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç‘un Trabzonspor ile ilgili “Sırtını devlete dayamış. Koskoca şehrin belediye başkanı, istifanın takribinde…” açıklamasına tepki gösteren AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora “Başarısızlıklarına kılıf bulmak için hedef saptırmakta” yanıtını vermişti.

Bu tartışma üzerine Fenerbahçeli taraftarlar, AKP’li Cora’nın AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için geçmişte atmış olduğu tape tweet’ini bularak yeniden gündeme getirdi.

 

Ali Koç: Ağaoğlu’na soruyorum, kaç devlet kurumu stadınızda loca aldı?

ABLASI FETÖ’DEN İHRAÇ EDİLDİ

Cora’nın öğretmen ablası Emine Ay, yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 2016 yılında meslekten ihraç edilmişti.

CORA YALANLADI AMA…

Cora, bu videonun başka bir video olduğunu savundu; “Deliler gibi montaj ses kaydı paylaştığınız zamanlarda gerçek ses kaydı dinlemeniz için atılmış. TERS MANYEL başlığa ancak sizin gibi şizofrenler atlar. “Başbakanın ses kaydı” diye girdiğiniz videoda sizi GERÇEK olan bir ananas tapesi karşılamıştı. ABİ’leriniz videoyu kaldırtmış” diye yazdı.
Ancak 12 Numara Org, paylaşımın gerçeğini bulup ortaya çıkardı.
12 Numara paylaşımında, “Paylaştığın YouTube videosunun içeriği silinse dahi, önbellekten video thumb. görseline (sen şimdi anlamazsın, bir bilene sor) ulaşılabiliyor… Cumhurbaşkanımızın FETÖ kumpası ile servis edilen ses kaydını yaymaya utanmadın mı @corasalih
diye yazıldı
İşte tape tweeti:

Salih Cora kimdir?

9 Temmuz 1981 tarihinde, Trabzon’da doğmuştur. Avukat olan Cora, Selçuk Üniversitesi mezunu olup, 27. Dönem TBMM Trabzon AKP Milletvekilidir.

İlkokulu Trabzon’un Tonya ilçesinde bitirdi. Orta öğrenimini ise Trabzon’da tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

2004-2010 tarihleri arasında AKP Trabzon il yönetim kurulu üyeliği, il seçim işleri başkanlığı ve il Seçim koordinasyon merkezi başkanlığı görevlerinde yer aldı.

2011-2014 yıllarında AKP il disiplin kurulu üyeliği , büyük kongre üyeliği görevlerinde yer aldı.

24. Dönem Milletvekili genel seçimlerinde AKP Trabzon 6.sıra milletvekili adayı gösterildi ve 2015’de 25.dönem AKP Trabzon milletvekili seçildi.

Salih Cora, Trabzon Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeliği, Trabzonsporlu Hukukçular Derneği Kurucu Başkanlığı, Tonyalılar Derneği Başkanlığı, Trabzon İdman Gücü Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı ve Türkiye Okul Sporları Federasyonu (TOSF) Başkan Yardımcılığı görevlerini yaptı. Halen kendine ait hukuk bürosunda serbest avukatlık yapmakta olan Salih Cora, evli ve üç çocuk babası.

AKP Trabzon Milletvekili Salih Cora, Ali Koç’u eleştiren bir twit attı, geçmişte silmeyi unuttuğu FETÖ ile ilgili tüm paylaşımları ve Erdoğan’ın ses kaydı twiti ortaya çıktı.