CHP’den AKP’li Rümeysa Kadak’a sert tepki! “Vekilin uğraştığı şey bu”

Yayın tarihi: 16 Mayıs 2022 Pazartesi 6:27 pm - Güncelleme: 16 Mayıs 2022 Pazartesi 6:28 pm

CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın, AKP Milletvekili Rümeysa Kadak’ın sosyal medyada yaptığı paylaşıma tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Kadıköy’de açılan Müze Gazhane’ye resmedilen duvar görselleri AKP’lilerin ve yandaş medya organlarının hedef göstermesi sonrası kaldırıldı. AKP Milletvekili Rümeysa Kadak ise sosyal medyada konu hakkında paylaşım yaptı.

Rümeysa Kadak paylaşımında “Kamuya açık, çocukların da girdiği alanda sergilenen malum rezil çizim bugüne kadar Müze Gazhane’deydi. Az önce yerinde kontrol ettik, “tepkiler üzerine” çizimi kaldırmışlar. Darısı kirli zihniyetlerinin başına…” dedi.

İBB’yi eleştirmek isteyen AKP’li başkan baltayı taşa vurdu

CHP’DEN SERT TEPKİ

CHP İstanbul Gençlik Kollar Başkanı Cem Aydın kendisine ait resmi sosyal medya hesabından AKP’li Rümeysa Kadak’a tepki göstererek “Milyonlarca işsiz genç var, milyonlarca genç umudunu kaybetmiş ülkeden gitmek için sabahlara kadar uykusuz kalıyor. Yolsuzluk, haksız torpiller dünyaya reklam olmuş. Rümeysa hanımın görevi milletvekilliği ve yeri meclisken uğraştığı şey bu.” ifadelerini kullandı.