AKP’li patrondan ”Sarı Yelekliler” üzerinden ölüm tehdidi!

Yayın tarihi: 10 Aralık 2018 Pazartesi 10:31 am - Güncelleme: 10 Aralık 2018 Pazartesi 10:31 am

Eskişehir’de faaliyet gösteren zirai ilaç üreticisi Gürsoy Tarım’ın sahibi Neşet Gürsoy, Paris’te sarı yelekli eylemcilerin öncülüğünde yaşanan kitlesel protestoların Türkiye’de de yaşanması halinde o yeleklerin “kırmızıya boyanacağını” belirterek katliam iması yaptı.

Kişisel Twitter hesabından yazan Gürsoy, “Eğer bu ÜLKEde sarı yelek ayaklanması çıkarsa, o yelekler 2 saatte kırmızıya boyanır. Geziyi valla mumla ararsınız…!” ifadelerini kullandı.

HEM AKP HEM İHH ÜYESİ
İşçi düşmanlığını gözü dönmüş şekilde ele veren bu sözlerin sahibi Gülsoy’un siyasi kimliği ise hiç şaşırtmıyor.

Kentteki patronların örgütü Eskişehir Ticaret Odası’nın yönetiminde bulunan Gülsoy, 31 Mart seçimlerinde AKP’nin Tepebaşı Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı oldu.

Gürsoy, meclis üyesi aday adayı olduğunu şu sözlerle duyurdu: “31 Mart 2019 yerel seçimleri için Ak Parti Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Meclis üyeliği Aday Adayı oldum. Rabbim nasip ederse sizlerin Duası ve büyüklerimizin teveccühü ile de davamızı ve partimizi mecliste layığı ile temsil etmek istiyorum. Rabbim utandırmasın.”

Gürsoy’un aynı zamanda başta Suriye’de bulunanlar olmak üzere cihatçı çetelere yardım kampanyaları düzenleyen İHH’nın Eskişehir Şubesi’ndeki aktif bir üyesi olduğu biliniyor.