AKP’li Özhaseki’den yeni ‘Mustafa Ceceli’ açıklaması! CHP’yi suçladı

Yayın tarihi: 9 Temmuz 2022 Cumartesi 11:04 am - Güncelleme: 9 Temmuz 2022 Cumartesi 11:12 am

AKP’li Mehmet Özhaseki, şarkıcı Mustafa Ceceli’nin kendisini aradığını ve Kabe’de tavaf edemediğini söylemişti. Ceceli’nin Kabe’de olduğu anların görüntüsü ortaya çıkınca Özhaseki’den yeni bir açıklama geldi. Haseki “CHP’deki grup ben nerede, hangi konuşmada ne söylersem söyleyeyim ellerine alıyorlar.” ifadelerini kullandı.

AKP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki şarkıcı Mustafa Ceceli’yle ilgili anlattığı anısının gündem olması üzerine yeni açıklama yaptı. Özhaseki, “Çok özel bir grup var Türkiye’de. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısının başkanlığında çalışıyor bu ekip. Ben nerede, hangi konuşmada ne söylersem söyleyeyim ellerine alıyorlar. Bazen ben de ‘buradan ne çıkaracaklar’ diye merak ediyorum. Örneğin ‘Allah bir’ diyorum. Buradan ne çıkabilir ama onlar çıkartıyorlar. Öyle bir grup var.” diye konuştu.

“Hac’dayım tavaf edemiyorum” diyen Mustafa Ceceli’nin Hac videosu ortaya çıktı

“KABE’DEN HABERLERİ YOK, NAMAZDAN HABERLERİ YOK…”

Özhaseki sözlerine şöyle devam etti:

“Benim anlattığım olay şu; gündüz toplantıya gelmeden önce Mustafa Ceceli’yi aradım. ‘Mustafa, sen bana daha önce hacca gittiğini, orada tavaf edemediğini, göğsünde Türk Bayrağı olduğu için hacılar gelip, Türk Bayrağını öptüğünü, sonra da seni de tutarak Kabe’ye dönüp, Recep Tayyip Erdoğan’a hep birlikte dua ettiğinizi bundan dolayı da tavafı rahat yapamadığını söylemiştin hatırladın mı’ dedim. Kendisi de ‘hatırlamaz olur muyum? Ağabey o benim için önemli bir olay, size de anlattım ben bunu’ dedi. ‘Akşam bir toplantımız var ve Cumhurbaşkanımız da orada olacak. Senin adını vererek anlatabilir miyim’ dedim. ‘Bunda kötü bir şey yok. Anlat ağabey’ dedi. Ben de orada anlatırken bir müddet önce diye anlattım.

Dün akşam Twitter’da baktım bayrak başka bir hale uçuyor. Neden? Kabe’den haberleri yok, namazdan haberleri yok, müslüman insanın değerlerinden haberleri yok. Yok, yok, yok… Orada garip insanlarımızın Cumhurbaşkanına dualarından da haberleri yok. Onu öğreniyorlar, hoşlarına gitmiyor.”

“Hac’dayım tavaf edemiyorum” diyen Mustafa Ceceli’nin Hac videosu ortaya çıktı