AKP’li Özhaseki: Kötülere karşı asla iktidarı bırakmamak lazım

Yayın tarihi: 14 Ekim 2021 Perşembe 6:21 pm - Güncelleme: 14 Ekim 2021 Perşembe 6:35 pm

AKP‘li Mehmet Özhaseki seçimlere ilişkin konuşurken “Çalışmamız lazım ve nihayetinde de o kötülere karşı asla iktidarı bırakmamak lazım” dedi.

Mehmet Özhaseki, çeşitli programlara katılmak için Ordu’ya gitti. Özhaseki, AKP İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda partililerle buluştu ve gönül belediyeciliği inşa etmeye çalıştıklarını ifade etti.

Yapılanların insanlarla birlikte yapıldığını, bu yüzden de vatandaşların AKP’yi tercih ettiğini söyleyen Özhaseki, AKP olarak girdikleri dört tane yerel seçimde birinci, genel seçimlerin hepsinde de birinci olduklarına dikkat çekti. Bu durumun bir dünya rekoru olduğunun da altını çizdi.

Hizmet ettikleri için vatandaşların kendilerini tercih ettiğini söyleyen Özhaseki, “2004 seçimlerinde yüzde 40’a yakın oy aldık. 2009, 2014 ve 2019’da yine yüzde 40’ın biraz altında, biraz üzerinde oylar alarak birinciliğimizi devam ettiriyoruz. Son seçimde de yüzde 44.6 oyumuz var. İstanbul ve Ankara seçimleri biraz bizi üzse de yine Türkiye’de en çok oyu alan AKP. En çok belediyeyi alan parti yine AK Parti. Son seçimlerde bin 389 belediyenin neredeyse 800’ü AK Parti’de. 230 belediye ise beraber hareket ettiğimiz Cumhur ittifakı ortağımız MHP’de” diye konuştu.

”GÜCÜNÜZ VARSA DEDİĞİNİZİ YAPARSINIZ”

Özhaseki, Orta Doğu coğrafyasında çok büyük hesapların söz konusu olduğu bir dönemden geçtiklerini, ABD, Avrupa Birliği, Rusya, Çin, İsrail ve Arap ülkelerinin hesabının başka olduğunu belirtti.

AKP’li Özhaseki sözlerine şöyle devam etti: ”Orada güçlü olan, dirayetli olan, vurduğu zaman masadan ses çıkaran ülkelerin dediği olur. Değişmez kural güçtür. Eğer gücünüz varsa dediğinizi yaparsınız. Gücünüz yoksa işiniz zorlaşır. Böyle zor coğrafyada iktidar olmak, bir taraftan şeytan taşlamak, bir taraftan da büyük eserler ortaya koyarak gidebilmek o kadar kolay işler değil. Bizler Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız. Kendisiyle yol arkadaşlığı yapmaktan şeref duyuyoruz. İnşallah bu ülkenin geleceği aydınlık. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın. O zaman bizim daha gayretli olmamız lazım, çalışmamız lazım ve nihayetinde de o kötülere karşı asla iktidarı bırakmamak lazım. Oradan bir ittifak doğmaz, bir medeniyet doğmaz ama bizim yapacağımız çok iş var daha. Allah’ın izniyle bizler bu konuda üstümüze düşeni yaparak 2023’te de ipi göğüsleyeceğiz.”

”HER ADIMI 2023’Ü DÜŞÜNEREK ATMALIYIZ”

Teşkilata seslenen Özhaseki, 2023 seçimi hatırlatarak, ”Herkesin oraya kilitlenmesi lazım. Her yaptığımız işte 2023’ü düşünerek adım atmamız lazım. Neden? Karşı tarafta öyle bir güruh var ki onlara karşı başarılı olmamızın tek yolu çalışmaktır, doğruları anlatmaktadır, insanlarımızla beraber olmaktır. Başka çaresi yok. Ne biliyorsak o doğruyu anlatmamız gerekiyor” dedi.

AKP’li belediye 28 adet kamu arazisini ‘parsel parsel’ satışa çıkardı