AKP’li öğretmen, CHP’li öğrencilerin notunu kırdı!

Yayın tarihi: 26 Kasım 2021 Cuma 3:28 pm - Güncelleme: 26 Kasım 2021 Cuma 3:28 pm

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde görev yapan AKP’li öğretmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP’li öğrencilerin notunu kırdığını söyledi. Konuyla ilgili TELE 1’e konuşan CHP’li Ahmet Kaya, “20 küsür yıllık AKP iktidarının klasik uygulamaları” dedi.

Ortahisar ilçesinde bulunan Tevfik Serdar Anadolu Lisesi’nde Fizik öğretmeni olan Osman Bayrak, sosyal medya hesabından “Bugün CHP’li öğrencilerimin notundan kırdım” ifadelerini kullanarak paylaşım yaptı. TELE 1’e konuşan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, hakkında soruşturma açılan öğretmenin hesabının çalındığını ifade ettiğini söyledi.

“AKP DÖNEMİNDE SİSTEMATİK HALE GELDİ”

CHP’li Kaya, konuyla ilgili Meclis’e Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. TELE 1’e konuşan Kaya, “Öğretmen hesabının çalındığından bahsetmiş ama burada bir infial ve itiraf var. 20 küsür yıllık AKP iktidarının klasik uygulamaları. Her alanda kendileri gibi düşünmeyen insanlara adaletsizlik yapıyorlar.” dedi. Kaya şu ifadeleri kullandı:

“Ben haberi sabah öğrendim ve hemen bir soru önergesi ile konuyu bakanlığa iletmek istedim. Bakanlıktan gelecek cevabı merakla bekliyorum. Bir öğretmenin böyle bir meseleyle anılıyor olması bizi çok üzdü. Öğretmenlik mesleği kutsaldır. Öğretmenlerimizin içinde böyle bir meczubun çıkması gerçekten çok üzücü. Öğretmenlerimiz bu hale gelmişse varın gerisini siz düşünün. Bu AKP iktidarı döneminde sistematik hale gelmiş durumda.”

CHP’nin Mersin Cumhuriyet Meydanı mitingine izin çıkmadı

Atanamayan öğretmen derdini anlattı, Akşener elini öptü