AKP’li Metiner’den ‘yandaş medya’ çıkışı: Güç devşirmek isteyen yalakalar…

Yayın tarihi: 12 Nisan 2024 Cuma 10:32 am - Güncelleme: 12 Nisan 2024 Cuma 4:45 pm

Haber: Bişar Arslan

AKP’li Mehmet Metiner, “Kendini sadece tek bir partinin, gözü kör bir aparatına dönüştüren medya, gün geliyor aynı partiye mensup ama eleştirel yaklaşımı olan insanlara bile kapılarını kapatabiliyor” diyerek yandaş medyaya tepkisini dile getirdi. Metiner özellikle yerel seçim döneminde partisine yönelik eleştirileriyle gündeme gelmişti.

Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner’den bu kez de ‘yandaş medya’ çıkışı geldi. Sosyal medya hesabından yandaş medyaya tepki gösterip yeni bir medya düzeni oluşturmak gerektiğini kaydeden Metiner, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Kendini sadece tek bir partinin gözü kör bir aparatına dönüştüren medya gün geliyor aynı partiye mensup ama eleştirel yaklaşımı olan insanlara bile kapılarını kapatabiliyor. Çok sesli ve özgürlükçü olması gereken medyanın kör bir taassubun taşıyıcı aparatı haline gelmesi bence acilen giderilmesi gereken bir sorundur. Bu tarz yandaş medya anlayışı bilinsin ki adına hareket ettiklerine asıl zarar veriyor ve yalnızca mebzul miktarda güç devşirmek isteyen yalakalar üretiyor. Yeni bir medya düzeni oluşturmak şart.”

Mehmet Metiner, Erdoğan’dan rica etti: Kan kaybı can kaybına dönüşür

Kaynak: TELE1