AKP’li Mehmet Metiner’den CHP’li belediyeye teşekkür

Yayın tarihi: 8 Nisan 2022 Cuma 12:11 pm - Güncelleme: 8 Nisan 2022 Cuma 12:11 pm

Eski AKP milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, katıldığı televizyon programında CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Metiner, “Ben Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni bu tavrından dolayı kutluyorum.” dedi.

Eski AKP milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, Tvnet’de katıldığı bir programda Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ulaşım kartlarında yaptığı yenilikle ilgili eleştirmişti.

Kazan kaynıyor! Metiner, AKP içindeki kargaşayı ifşa etti

Ancak Mehmet Metiner TV100’de katıldığı bir programda, daha önce yaptığı eleştiriden sonra Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin onu arayıp konuyla ilgili bilgi verdiğini söyledi. Bilgiyi düzeltmek ve bütün belediyelere örnek olması için bunu aktardığını söyleyen Mehmet Metiner CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

‘ÖRNEK BİR UYGULAMAYDI’

Mehmet Metiner açıklamasında “Ya benim bir CHP’li belediyeye teşekkür borcum var. Örnek bir uygulamaydı onu aktarmam lazım. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı, aynı dönemde de mecliste beraber olduğumuz. Dün akşam TV Net’te bendeki bir bilgi üzerinden eleştiri yaptım. Ulaşım kartlarının yenilenmesi konusunda vatandaşlardan 30 lira alındığına dair. Bugün başkanlık ofisinden biri aradı. Bunu CHP’li ya da Ak Partili başka belediyelerimize de örnek olması için aktarıyorum. Aynı zamanda da bir bilgiyi düzeltmek ve teşekkürlerimi de iletmek adına aktarıyorum. Son derece kibar bir hanımefendi, çok büyük bir nezaket içerisinde Mehmet Bey diye başladı. Sayın vekilim dün akşam böyle bir konuşma yaptınız. Sizi bu konuda bilgilendirmek istiyoruz. Yanlış söylediniz, eksik söylediniz demedi. Sadece bilgilendirmek istiyoruz. Takdiri size bırakıyoruz dedi.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ KUTLADI

‘Biz 31 Mart’a kadar bu ulaşım kartlarının ücretsiz yenilenebileceğini halka duyurduk. Çünkü önceki firmayla sözleşme bitmişti. 31 Mart’tan sonra yeni kart sistemine geçtiğimiz için bu ücreti almak zorunda kaldık’ dedi. Ben son derece etkilendim. Keşke bu programları izleyen başka belediyeler de bu tür başkanlık ofisleri oluştursa, böyle kırıcı olmasa. Beni çok etkiledi bu tavrı. Ben Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni bu tavrından dolayı kutluyorum. Dün akşam verdiğim bilgiyi de bu vesileyle düzeltme mecburiyeti hissediyorum.” sözleriyle Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.