AKP’li meclis üyesinden ‘Çocuklarım aç’ diyerek kendisini yakan yurttaşa ‘Ucuz, siyasi manevra’ sözleri

Yayın tarihi: 7 Şubat 2020 Cuma 10:53 pm - Güncelleme: 8 Şubat 2020 Cumartesi 1:55 am

AKP’li meclis üyesinden’ çocuklarım aç’ diyerek valilik önünde kendini yakan , sonrasında da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden yurttaş için ‘vicdansızlık’  dedirten bir yorum geldi.

 

‘Çocuklarım aç’ diyerek valilik önünde kendini yakan adam hayatını kaybetti!

Ağrı Belediyesi’nin AKP’li Meclis Üyesi Selma Gökçen, Hatay Valiliği önünde “Çocuklarım aç, iş istiyorum anlamıyor musunuz?” diyerek kendini yakan Adem Yarıcı hakkında skandal bir paylaşımda bulundu.

CHP 26. Dönem Milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş sosyal medya hesabından Hatay’da gerçekleşen yoksulluk intiharına ilişkin Gerçek Gündem’in “Acı tablo: İşsiz vatandaş ‘Çocuklarım aç’ dedi, Valilik önünde kendini yaktı!” haberini paylaştı.

 

 

AKP’Lİ MECLİS ÜYESİ: UCUZ SİYASİ MANEVRALAR

AKP’li Meclis Üyesi Selma Gökçen de Yarkadaş’ın paylaşımının altına “Kimse açlıktan kendini yakmaz. Öyle olsaydı Nijerya, Çad, Zambiya, Haiti, Madagaskar, Yemen ve Sierra Leone gibi ülkelerde insan kalmazdı. Böyle ucuz siyasi manevraları millet yemez” yorumunda bulundu.

AKP’li Gökçen’in mesajı kısa sürede büyük tepki çekti. Yarkadaş’ın AKP’li Selma Gökçen’in yorumunu alıntılayarak yazdığı “İnsanlık yerlerde sürükleniyor… Senin adına da utanıyorum Selma Gökçen… Nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorsunuz?” mesaj sonrası AKP’li Gökçen yorumunu sildi.

 

 

 

CNN Türk sahteciliğe de başladı! Yardımına BoTNetciler yetişti

 

ZEYNEP GÜRCANLI DA TEPKİ GÖSTERDİ: GÖRÜN VE İFŞA EDİN BU KİBİRLİ VİCDANSIZLARI

Gazeteci Zeynep Gürcanlı, Ağrı Belediyesi’nin AKP’li Meclis Üyesi Selma Gökçen’in sildiği skandal paylaşımının ekran görüntüsünü Twitter hesabından paylaşarak, “Valilik önünde açız diye kendini yakan vatandaş öldü… Geriye bu vicdansız kaldı. Adı Selma Gökçen. AKP belediye Meclis üyese. O vicdansız twiti yazmış, sonra da silmiş.. Görün ve ifşa edin bu kibirli vicdansızları…” yorumunda bulundu.

 

Ağrı Belediyesi’nin AKP’li Meclis Üyesi Selma Gökçen’in sildiği skandal paylaşımının ekran görüntüsünü Twitter hesablarından sıkça paylaşıldı. O mesaj kısa sürede büyük tepki çekti.