AKP’li meclis üyesi Cumhuriyet Bayramı hazırlıklarını eleştirdi, başkan sahip çıktı

Yayın tarihi: 8 Nisan 2022 Cuma 7:18 am - Güncelleme: 8 Nisan 2022 Cuma 7:18 am

Antalya Döşemealtı Belediye Meclis Toplantısı’nda AKP’li Meclis Üyesi Muhsin Küçükbaşkan’ın bayramda Sümer Ezgü konseri ve meşaleli yürüyüşü için harcanan paraları eleştirmesine Belediye Başkanı Turgay Genç tepki gösterdi. Genç, “Unutmayın ki Cumhuriyet temel değerlerimizdir” dedi.

Antalya Döşemealtı Belediyesi Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı 9. Maddede 2021 yılına ait harcama ve gelirlerin değerlendirildiği Denetim Kurulu raporları okundu.

Denetim kurulu raporlarıyla ilgili AKP’li Meclis Üyesi Muhsin Küçükbaşkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Sümer Ezgü konseri ve meşaleli yürüyüşü için harcanan paraları eleştirdi. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise “Unutmayın ki Cumhuriyet temel değerlerimizdir. Elimden gelse daha büyük konser ve daha büyük yürüyüş yaparım, bu bizim milli Cumhuriyet Bayramımızdır.” dedi.

Genç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Bayramlarını da coşkulu bir şekilde kutlayacaklarını belirtti. Her noktadan tasarruf ederim bu noktada tasarruf etmem diyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, “ Keşke bütçem olsa Tarkan’ı da getiririm. Keşke bütçem olsa milli değerlerimizi kutlayacak her türlü kaynağı harcarım. Çünkü milli bayramlarımız o kültürü, ruhu, bilinci aktaracağımız temel değerlerimiz. Nasıl dini bayramlarımız bizim için çok kutsalsa milli bayramlarımızı da en iyi şekilde kutlamak ve en iyi programlarla yaşatmak en başta bir Cumhuriyet evladı olarak şahsımın ve bütün arkadaşlarımın görevi” dedi.

Genç sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu bizim milli değerlerimiz. çünkü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı. O yüzden de bunu Tarkan ile yapacaksam Tarkan’la da yaparım. Yeter ki buna yönelik bütçem olsun”