AKP’li Kurtulmuş’tan soğan alamayan vatandaşa ‘TOGG’ yanıtı

Yayın tarihi: 13 Nisan 2023 Perşembe 2:06 am - Güncelleme: 13 Nisan 2023 Perşembe 2:12 am

AKP’li Numan Kurtulmuş, muhalefetin ve yurttaşların hayat pahalılığı eleştirilerine “TOGG” ile yanıt verdi. Kurtulmuş, “Biz Togg diyoruz adamlar soğan diyor. Biz TCG Anadolu diyoruz, adamlar sarımsak diyor” dedi.

AKP’nin politikaları nedeniyle enflasyon rekor seviyeleri görürken, yurttaşlar temel gıda ürünlerini satın almakta bile güçlük yaşıyor.

Ekonomik kriz market ve pazarlardaki etiket fiyatlarına yansırken, son dönemin zam şampiyonu ise soğan oldu.

Artan hayat pahalılığına tepkiler artarken, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş muhalefetin ve vatandaşın ‘zam’ serzenişine ‘TOGG’ ile yanıt verdi.

“BİZ TOGG DİYORUZ ADAMLAR SOĞAN DİYOR”

AKP Altındağ İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Kurtulmuş, soğan fiyatlarıyla ilgili eleştirilere, “Biz Togg diyoruz adamlar soğan diyor. Biz TCG Anadolu diyoruz, adamlar sarımsak diyor” sözleriyle karşılık verdi.

Kılıçdaroğlu vatandaşın asıl gündemini paylaştı! “O kalırsa soğanın kilosu 100 lira olur”

MİLLET İTTİFAKI’NI HEDEF ALDI

Kurtulmuş, konuşmasının devamında ise Millet İttifakı’nı şu sözlerle hedef aldı: “Daha şimdiden parçalı yamalı bohça gibi bir koalisyon olarak ortaya çıkan, Türkiye’yi nasıl yöneteceklerine dair ortak fikir ve kanaatleri olmayan, ne şekilde Türkiye’yi ileriye taşıyacaklarına ilişkin milletle paylaşacakları bir vizyonları olmayan bu yedi artılı koalisyonun istikametinde mi olacak? Yani istikrarsız, parçalı, uluslararası alanda itibarı olmayan, ne istikamete gideceğini bilmeyen bir Türkiye mi olacaktır? Ben inanıyorum ki milletimiz Allah’ın izniyle 14 Mayıs seçimlerinde yeniden Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçecek ve AKP’yi açık ara Meclis’in birinci partisi yapacaktır”

Bakanlığın soğan açıklamasına sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü!