AKP’li Kurtulmuş: Z kuşağında birinci parti AK Parti’dir, hem de açık ara

Yayın tarihi: 20 Eylül 2021 Pazartesi 1:33 pm - Güncelleme: 7 Temmuz 2022 Perşembe 9:34 am

“Bu Z kuşağı meselesi algı operasyonunun bir parçasıdır” diyen AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Kendileri de anket yaptırıyorlar, bütün yapılan anketlerde onların Z kuşağı dediği 18-30 yaş arasındaki gençlerde birinci parti AK Parti’dir hem de açık ara AK Parti’dir” ifadelerini kullandı.

AKP’li Kurtulmuş, Edirne’de Keşan ilçesindeki Gökçetepe Tabiat Parkı’nda düzenlenen AKP İstanbul Gençlik Kolları Eğitim ve Motivasyon Kampı’nın son gününde yaptığı konuşmada, “İstanbul inşallah yeniden güçlü bir konuma gelecek. 2023’te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı sandıklardan açık ara önde çıkararak yeniden cumhurbaşkanı seçtirmek için çalışacağız. Bir de İstanbul’da yarım kalan bir hesap var, geçen seçimden malum. O hesabı da 2024’te inşallah sandıklarda göreceğiz ve AK Parti, İstanbul’da Büyükşehir Belediyesi seçimlerini kazanacak inşallah” dedi.

AKP Z kuşağına ulaşmak için trol hesap açtı

“Z KUŞAĞI MESELASİ ALGI OPERASYONUNUN BİR PAÇASIDIR”

Her kuşağın farklılıkları olduğunu söyleyen Kurtulmuş şöyle konuştu:

“Benim çocuklarımla aramdaki kuşak farkı da öyle. Bu Z kuşağı meselesi algı operasyonunun bir parçasıdır. Şunu demeye başladılar: ’Efendim genç kuşak AK Parti’den uzaklaşıyor’. Bütün bunları söyleyebilmek için Z kuşağı meselesini getirdiler.

“Onlar Z kuşağı etrafında fırtınalar yaratıyorlar ya biz de diyoruz ki hiç meraklanmayın, sizin Z kuşağı diye tanımladığınız en genç kuşak Türkiye’nin garantisidir, geleceğinin garantisidir. Ve inşallah çok daha güçlü şekilde yoluna devam edecek. Türkiye’nin teminatı da Türkiye’nin en genç kuşağıdır. Dünyayı daha iyi görmeyi, daha iyi eğitim almayı daha ciddi şekilde sosyalleşmeyi başarabilecek imkanları olan bir kuşaktır. Onun için istedikleri algıyı yapsınlar hiç bunlara takılmayın, gerçekleri kendileri de görüyorlar. Kendileri de anket yaptırıyorlar, bütün yapılan anketlerde onların Z kuşağı dediği 18-30 yaş arasındaki gençlerde birinci parti AK Parti’dir hem de açık ara AK Parti’dir.”

Erdoğan’ın çay fırlatması Z kuşağının dilinde