AKP’li isimler, Sedat Peker’in ‘sağ kolu’nun ofisinde

Yayın tarihi: 14 Haziran 2021 Pazartesi 3:45 pm - Güncelleme: 14 Haziran 2021 Pazartesi 3:47 pm

AKP’li isimlerin, suç örgütü lideri Sedat Peker’in “eski sağ kolum” diyerek bahsettiği Erdal Aras’ın oğlunun ofisindeyken fotoğrafları ortaya çıktı.

Aras’ın oğlu Sedat Eray Aras, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden önce AKP’li Serkan Bayram ve Nihat Koçak tarafından ziyaret edilmiş.

Sedat Eray Aras, yaptığı paylaşıma “İstanbul Ak Parti 1.nci Bölge Milletvekilimiz Serkan Bayram’a Sancaktepe Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Nihat Koçak’a Ziyaretlerinden Dolayı Teşekkür Eder, Seçim Sürecinde Başarılar Dilerim…” notunu düştü.

Ziyaret sırasında çekilen fotoğraf şu şekilde:

HEYET BAŞKANI

AKP İstanbul Milletvekili Serkan Bayram ismi Peker’in, AKP Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım’la ilgili iddialarının ardından gündeme gelmişti. Erkam Yıldırım’ın da yer aldığının ortaya çıktığı, 7 Aralık 2020 tarihindeki Venezuela ziyareti çok tartışılmıştı. Türkiye-Venezuella Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Serkan Bayram, Binali Yıldırım’ın avukatlığını da yapıyor.

OdaTV’de yer alan habere görei Bayram, ziyaretin haberlere konu olmasının ardından Peker’in iddiaları ile ilgili olarak da “Terör örgütü üyesi, ülkemize iktidarımıza bu tip hezeyanlar içinde isnatlarda bulunuyor. Milli güvenlik tehdidi haline gelmiştir. Bu kimsenin yanına kar kalmaz, çamur at izi kalsın mantığı ile bir yere varılmaz” tepkisini göstermişti.

İktidarın Sedat Peker için planı ne?