AKP’li Hamza Dağ’dan ‘Kürşat Ayvatoğlu’ açıklaması

Yayın tarihi: 26 Mart 2021 Cuma 2:56 pm - Güncelleme: 26 Mart 2021 Cuma 3:06 pm

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, uyuşturucu görüntüleriyle gündem olan Kürşat Ayvatoğlu’nun danışmanı veya özel kalem müdürü olmadığını belirtti. Ayvatoğlu’nun genel merkez büro personeli olarak çalıştığını belirten Dağ, iş akdinin dün feshedildiğini açıkladı.

Uyuşturucu görüntüleriyle gündem olan AKP’li Kürşat Ayvatoğlu’nun AKP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili Hamza Dağ’dan açıklama geldi.

Ayvatoğlu’nun genel merkez büro personeli olduğunu ve iş akdinin dün feshedildiğini belirten Dağ, paylaşımında şunları kaydetti: “Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir. Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız.

Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele en hassas olduğumuz konulardan biridir. Bu konudaki mücadeleyi siyasi ayrım gözetmeksizin hepimiz birlikte yapmalıyız. Tüm gençlerimizi bu illetten kurtarmaya var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz.”

Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alındı