AKP’li Galip Ensarioğlu’ndan ‘siyaseti bırakma’ açıklaması: Böyle bir düşüncem yok

Yayın tarihi: 11 Eylül 2024 Çarşamba 3:55 pm - Güncelleme: 11 Eylül 2024 Çarşamba 3:55 pm

Haber: tele1.com.tr

AKP’li Galip Ensarioğlu, siyaseti bırakacağına yönelik açıklamalarına ilişkin “Siyaseti bırakmak gibi bir düşüncem kesinlikle yoktur” dedi.

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili açıklamalarıyla tepki çeken AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun Sözcü TV’ye yaptığı açıklamada siyaseti bırakacağını söylediği ifade edildi.

Habere ilişkin Ensarioğlu’ndan açıklama geldi. Siyaseti bırakma gibi bir düşüncesi olmadığını söyleyen Ensarioğlu şu ifadeleri kullandı:

“Siyaseti bırakmak gibi bir düşüncem kesinlikle yoktur. Aksine, ülkeme ve milletime hizmet etme konusundaki kararlılığım artarak devam etmektedir. Yoluma emin adımlarla devam edeceğim ve halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için tüm enerjimi bu yolda harcayacağım.
Günlerdir yaptığınız kirli oyunlarla, organize ettiğiniz linç saldırılarıyla, kast etmediğim her türlü yalan ve iftiralarla dolu itibarsızlaştırma çabalarınızla beni yolumdan ve davamdan alıkoyabileceğinizi sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Ne kadar aciz olduğunuzu, bu yaşananlarla bir kez daha gösterdiniz. Beklediğim özür ve sorumluluğu almak yerine, iftiralarla ve çarpıtmalarla halkımızı yanıltmaya devam ediyorsunuz.
Ancak halkımızın bu manipülasyoncu zihniyetin farkında olduğunu ve yanımda olduğunu görmek, mücadeleme olan inancımı daha da artırıyor. Tüm bu süreçte destek ve anlayış gösteren herkese teşekkür ederim.”

Ensarioğlu’dan yeni açıklama: Amca görmemesi gerekeni gördüğü için Narin’i öldürmüş olabilir

Kaynak: TELE1