AKP’li eski vekil isim vermeden Özgür Özel’i mezarla tehdit etti

Yayın tarihi: 1 Mayıs 2020 Cuma 3:21 pm - Güncelleme: 1 Mayıs 2020 Cuma 3:26 pm

Eski AKP Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, isim vermeden ‘mezar’ tehdidinde bulundu. Enç’in paylaşımının CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in açıklaması üzerine gelmesi dikkat çekti.

AKP Antalya eski Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından mezarı ima ederek “Biz size 2 metrekarelik yer açarız” paylaşımında bulundu.

AKP İstanbul İl Başkanı’ndan Canan Kaftancıoğluna ölüm tehdidi!

Gökçen Özdoğan Enç’in paylaşımının, Özgür Özel’in açıklamasının sonrasına denk gelmesi dikkat çekti.

ÖZEL’İN ZORLA DARBE İMASI ÇIKARILAN AÇIKLAMASI

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel de, dün yaptığı açıklamada şu sözlere yer vermişti:

“Saray rejiminin, saray düzeninin sonu geliyor. O son bu Atatürk’ün kemiklerini sızlatacak bütün bu atamaları.. Bütün bu liyakatsizliklerin de sonunu getirecek. Herkes şunu bilsin bütün devlet memurları. Görevini devlet memuru gibi yapan devlet memurları…

Hangi ülkeye hizmet ettiğini bilen çok değerli bürokratlar hiç korkmasınlar. Türkiye Cumhuriyeti devleti gelir, saat gibi işlemeye başlar. O saatin en kıymetli çarkları siz olursunuz. Eğer koltuğunuza liyakatle oturdunuz, devletinize sadakatle çalışıyorsanız.”

Özgür Özel’den AKP ve MHP’ye çağrı: Vazgeçin, siyaseten eceliniz gelmiştir

MHP’DEN ÖZEL’E TEHDİT

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in MHP lideri Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine yanıt veren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Haddini bil. Ülkücü Hareket sana haddini bildirmeyi bilir” diyerek Özel’i tehdit etti.

MHP’den Özgür Özel’e tehdit

KÜFÜR VE TEHDİTLER YAĞDIRDI

Koronavirüs sürecinde sağlık problemlerinden dolayı dışarı çıkamadığını, Adana Valiliği’nden talep ettiği yardımların karşılıksız kaldığını iddia ederek sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Vali Mahmut Demirtaş’a hakaretler eden Aslan Menderes Yaşar şimdi de Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Özgür Özel’i hedef aldı.

Özgür Özel’e ağza alınmayacak küfürler ve tehdit yağdırdı