AKP’li Çelik’in FOX muhabirini daha önce de toplantıdan çıkartmaya çalıştığı ortaya çıktı

Yayın tarihi: 17 Eylül 2021 Cuma 7:33 am - Güncelleme: 17 Eylül 2021 Cuma 8:52 am

AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in, FOX TV muhabirini daha önce de toplantı salonundan çıkartmaya çalıştığı görüntüler ortaya çıktı.

FOX TV, geçtiğimiz hafta Ömer Çelik’in düzenlediği basın toplantısına alınmayan muhabir Barış Kaya’nın, 27 Nisan 2021 tarihinde düzenlenen basın toplantısından çıkartılmak istendiği ortaya çıkardı.

Selçuk Tepeli’den AKP’li Çelik’e ‘karakteri değişti’ yanıtı

“ÖMER BEY TALİMAT VERDİ”

FOX TV’nin yayınladığı görüntülerde, 27 Nisan 2021’de AKP Sözcüsü Ömer Çelik’in Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sonrası yapacağı açıklamadan önce FOX TV muhabirinin güvenlik aracılığıyla dışarıya çıkarılmaya çalışıldığı görülürken, “Ömer Bey talimat verdirdi” sözleri kayda geçiyor.

Deniz Zeyrek: Hiç kimseyle kişisel bir polemiğe girmedim ama Ömer Çelik ilk olacak

O dönemde ise gündemde olan konu, eski Ticaret Bakanı Pekcan’ın kendi Bakanlığı’na fahiş fiyatla sattığı dezenfektanlardı.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında FOX muhabiri Barış Kaya’nın bir önceki toplantıya alınmamasıyla ilgili “Muhabirin şahsi davranışlarıyla ilgili bir problemdir” açıklamasını yapmıştı. Ayrıca Çelik, bir başka FOX TV muhabirinin toplantıları takip ettiğini ve herhangi bir sorun yaşamadığını dile getirmişti. Ancak o muhabirin de 3 Eylül tarihinde AKP İletişim Whatsapp grubundan çıkartıldığı ortaya çıktı.

Merdan Yanardağ: Ömer Çelik yalan söylüyor