AKP’li Bülent Turan: Sağcı da biziz solcu da biziz

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2021 Pazartesi 12:49 am - Güncelleme: 26 Temmuz 2021 Pazartesi 12:49 am

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale’de düzenlenen bir açılışta gündeme dair açıklamalar yaptı. Turan, “Düne kadar kendilerini ‘solcu’ diye ifade edenler, Amerikan fonlarıyla basın çalışması yaparak aslında emperyalizme hizmet alt yapı hazırlamışlar. O yüzden sağcı da biziz, solcu da biziz.” diye konuştu.

AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale’nin Yenice ilçesinin Kalkım beldesinde düzenlenen çeşitli kamu binalarının ve hizmetlerinin açılışında gündeme dair konuşmalar gerçekleştirdi. Konuşmasında bazı medya kuruluşların fon almasını eleştiren Bülent Turan, “Geçen hafta gördünüz. Amerika fonlarıyla hayata geçen medya kuruluşları gördük. Fondaş muhaliflik Türkiye dışına hizmettir. Fondaş muhaliflik Türkiye’ye hizmet etmemektir.” dedi.

​AKP’li Bülent Turan konuşmasına şöyle devam etti:

“Bu meydandan haykırıyorum egemenliğe yan bakan kim varsa, fonlarla plan yapmaya çalışan kim varsa, bilsin ki ne sizin fonunuz, ne sizin tarsınız bu ülkeye ayar vermeye yetmez. Bu millet omuz omuza yürümeye, kardeşliğini devam ettirmeye, bayrağı dalgalandırmaya, yüzyıllarca, bin yıllarca inşallah devam edecek. Sağcı olmak, solcu olmak bu ülkeyi sevmemek anlamı vermez kimseye. Ama gördük ki, sağcı da, solcu da bu ülkede emperyalizme karşı olanlar ve olmayanlar haline gelmiş. Düne kadar kendilerini ‘solcu’ diye ifade edenler, Amerikan fonlarıyla basın çalışması yaparak aslında emperyalizme hizmet alt yapı hazırlamışlar. O yüzden sağcı da biziz, solcu da biziz. Ama bir şey var. Emperyalizme karşı tek adam bu camia, Türk milleti. Hep beraber yolumuza devam edeceğiz. Fondaş muhaliflik Türkiye dışına hizmettir. Fondaş muhaliflik Türkiye’ye hizmet etmemektir.”