AKP’li belediyede büyük skandal! Yardıma muhtaç vatandaşlarla dalga geçtiler

Yayın tarihi: 25 Mayıs 2021 Salı 1:40 pm - Güncelleme: 25 Mayıs 2021 Salı 2:04 pm

AKP’li Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan bir Fatma Yüksel isimli personelin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda hem Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ile hem de yardıma muhtaç vatandaşlarla dalga geçtiği videosu ortaya çıktı. Öte yandan belediye Fatma Yüksel’in iş akdine son verildiğini duyurdu.

Çorlu Haber’de yer alan habere göre Başakşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan bir personelin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yardıma muhtaç vatandaşlar ile dalga geçtiği videosu ortaya çıktı.

Sosyal medyada büyük tepki çeken video, kadın personelin gülerek “Bismillahirrahmanirrahim” demesiyle başlıyor. Ardından Mustafa Kemal Atatürk’ün yazdığı Gençliğe Hitabe metnini değiştirerek, “Ey Türk gençliği, naber?” diyerek dalga geçtiği görülüyor.

Personel daha sonra gülerek konuşmasına devam ediyor ve yardıma muhtaç vatandaşlara yapılan yardımlarla alay ediyor.

BELEDİYE’DEN KOVULDU

Haberin sosyal medyada gündem olması sonrası AKP’li Başakşehir Belediyesi kamuoyuna duyuru yaparak söz konusu ifadeleri kullanan belediye personeli Fatma Yüksel’in iş akdine son verildiğini duyurdu.

AKP’de bir skandal daha! Görüntülere tepki yağdı