AKP’li Başkandan skandal sözler! Laiklik… Alevilik… Atatürkçülük…

Yayın tarihi: 4 Mart 2019 Pazartesi 9:57 am - Güncelleme: 4 Mart 2019 Pazartesi 9:58 am

AKP’li Selçuk Dinç “Laiklik dediler dini böldüler. Alevilik dediler Müslümanlığı bölmek istediler. Atatürkçüyüz dediler yine bizi bölmek istediler. Bizim öz değerlerimizi bizden ayırarak bugüne kadar 80 yıl 90 siyaset yaptılar” dedi.

Manisa’nın Salihli Köseali Mahallesi’nde seçim çalışması yapan AKP Salihli İlçe Başkanı Selçuk Dinç’in yaptığı konuşma tepki çekti.

Dinç, Manisa’da Cumhur İttifakı’nın adaylarına oy istediği konuşmasında, CHP’ye yüklendi.

LAİKLİK DEDİLER DİNİ BÖLDÜLER ALEVİLİK DEDİLER MÜSLÜMANLIĞI BÖLMEK İSTEDİLER ATATÜRKÇÜYÜZ DEDİLER YİNE BİZİ BÖLMEK İSTEDİLER”

AKP’li Selçuk Dinç şunları kaydetti:

“Birileri bugün jön koltuklarından, Salihli’de laikliğin yıldönümünü kutladılar. Biz hizmet için yollara düştük. Biz laikliği şu an zaten en iyi şekilde yaşadığımıza inanıyoruz. Laiklik dediler dini böldüler. Alevilik dediler Müslümanlığı bölmek istediler. Atatürkçüyüz dediler yine bizi bölmek istediler. Bizim öz değerlerimizi bizden ayırarak bugüne kadar 80 yıl 90 siyaset yaptılar. Ama dikili bir ağaç dediğimiz zaman hiçbir şey yok. Şarkılar var, söylemler var, eylemler var. Türkiye Cumhuriyeti kuruldu kurulalı, Cumhuriyet Halk Partisi’nin hiçbir zaman belediyecilikte özverili bir çalışması yok.”

“ONUN OYU ONUN OLSUN”

Dinç sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz kimseye yalvarmıyoruz. Hele vatan hainlerine hiç yalvarmıyoruz. Buradan Köseali’den özellikle vurgulayarak söylüyorum; babam dahi ise bu vatana hainlik yaptıysa, vatanına bugünden sonra da hain düşünceyle bakıyorsa biz onun oyunu istemiyoruz. Onun oyu onun olsun.”