AKP’li başkan ‘İzmir’ isminden rahatsız oldu

Yayın tarihi: 1 Nisan 2022 Cuma 2:17 pm - Güncelleme: 1 Nisan 2022 Cuma 2:17 pm

CHP’li Fındıklı Belediyesi’nin başkanı Ercüment Çervatoğlu, bugün Fındıklı’da düzenlediği basın açıklamasında, ilçede son yaşananları aktardı. Çervatoğlu, “AKP İlçe Başkanı, Fındıklı Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çöp konteynırlarını Türkiye Cumhuriyeti Fındıklı Devlet Hastanesi’nden kaldırtıyor.” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, CHP’li Fındıklı Belediyesi’nin talebi doğrultusunda sokaklara konulan küçük çöp tenekelerinden ilçeye gönderdi.

AKP’den istifa eden 412 kişinin yeni adresi İYİ Parti oldu

İlçenin Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervetoğlu da, Fındıklı Devlet Hastanesi’nden gelen istek üzerine çöp tenekelerinden 6-7 tanesini bahçeye yerleştirdi.

AKP İLÇE BAŞKANI İZMİR İSMİNDEN RAHATSIZ OLDU

Çervatoğlu, açıklamasında özetle şunları söyledi:

“Fındıklı’da bir rezaleti bir kez daha yaşıyoruz. Bu isimden rahatsız olmuş Fındıklı AKP İlçe Başkanı, Fındıklı Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin çöp konteynırlarını Türkiye Cumhuriyeti Fındıklı Devlet Hastanesi’nden kaldırtıyor. Rize Belediyesi’ninkini getiriyorlar. Rize Belediyesi gelsin çöpleri alsın.”

“BURASI TÜRKİYE CUMHURİYET Mİ YOKSA BİR AKP’NİN ŞİRKETİ Mİ?”

Çervatoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“AKP ilçe başkanı, müdürümüzü baskı altına aldı. Halkımıza sağlık hizmeti veren bir kurumda bile üst düzey siyaset yapıyor. Biz Fındıklı Belediyesi olarak hastanemizin her istediğini, bir dediğini iki etmeyen bir belediyeyiz. Dayanışma örneği gösteren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin konteynırlarını isimden rahatsız olarak kaldıran bir AKP hükümeti var. Burası Türkiye Cumhuriyet mi yoksa bir AKP’nin şirketi mi? AKP ilçe başkanı telefonla bunu nasıl kaldırtabilir?”

Belediye Başkanı Ercüment Çervetoğlu, kaldırılan çöp kutularının yerine AKP’li Rize Belediyesi tarafından gönderilen çöp kutularının konulduğunu söyledi.