AKP’li Baran: Erdoğan’ın liderliği yeniden Türkiye’yi kurmuştur, ikinci Atatürk’tür

Yayın tarihi: 29 Mayıs 2021 Cumartesi 7:55 pm - Güncelleme: 29 Mayıs 2021 Cumartesi 8:55 pm

AKP Kurucuları Üyesi Latif Cem Baran katıldığı bir televizyon programında skandal açıklamalar yaptı. Baran, “Cumhurbaşkanının liderliği, Türkiye’yi yeniden büyütüp, yeniden kurmuştur. Teşbihte hata olmasın Cumhurbaşkanı ikinci Atatürk’tür” dedi.

AKP Kurucu Üyesi, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eski avukatı Latif Cem Baran “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararlılığı olmazsa Türkiye çok içine kapanık, çok kötü günler yaşayacağını düşünüyorum” dedi.

Kanal 42 Televizyonu’ndaki bir programa katılan Baran, Türkiye’nin büyük bir savaşa hazırlanması gerektiğini savundu.

Erdoğan’ın gözlerinin içine bakarak Ayasofya’da Atatürk’e lanet okundu

AKP Kurucu Üyesi Baran’ın açıklamaları şöyle;

“Ülkemi koruyacak lider, şu anki lider Recep Tayyip Erdoğan. Benim hiçbir vazifem yok. Hiçbir görev falan almış değilim. Birey olarak söylüyorum bunu.Onun dışında hiçbir siyasal tipi Türkiye’yi yönetebilecek, ülkeyi savunabilecek kalibrede görmüyorum. Birileri kaşını çatsa, bütün arkadaşlardan bahsediyorum Azerbaycan’a uçak gönderemezdi. Parmak sallasa, Suriye’den çekilirler.

Cumhurbaşkanının liderliği, Türkiye’yi yeniden büyütüp, yeniden kurmuş. Teşbihte hata olmasın Cumhurbaşkanı ikinci Atatürk’tür. Onun bu kararlılığı olmazsa bence Türkiye çok içine kapanık, çok kötü günler yaşayacağını düşünüyorum. Bu bir format olmuştur. Bundan sonra gelecek tüm liderler ya da siyaset yapacak adamların, o çizginin üzerine çıkması lazım. Rekor kırdı. Tayyip Erdoğan bir rekor kırmıştır. Onu egale edebilecek ya da onun üzerine çıkacak adamlar lazım.”