AKP’lilerin taziye üstüne taziye yayınladığı Yavuz Bahadıroğlu, FETÖ’ye övgüler dizmişti

Yayın tarihi: 22 Ocak 2021 Cuma 2:55 pm - Güncelleme: 22 Ocak 2021 Cuma 2:56 pm

Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığıyla bilinen İslamcı tarihçi ve yazar Yavuz Bahadıroğlu’nun ölümün ardından AKP’liler ard arda taziye mesajı yayımladı. Bahadıroğlu, FETÖ’ye övgüleriyle hatırlanıyor.

İslamcı tarihçi ve yazar Yavuz Bahadıroğlu’nun ölümünün ardından Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’dan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’tan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya dek birçok AKP ve Hükümet temsilcisi birbiri ardına taziye mesajları yayımladı.

Bakanların neredeyse taziye için sıraya girdiği Yavuz Bahadıroğlu, Atatürk ve Cumhuriyet karşıtlığının yanında FETÖ övgüleriyle de meşhur.

Bahadıroğlu, 17-25 Aralık döneminde Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında “Lütfen cemaate dil uzatmayın. Ben bir siyasi tavrı konuşuyorum” demiş, başka bir paylaşımında “Ayakkabı kutusuna para konabiliyor, ama kültür, vicdan, ahlak, sevap konamıyor. Şimdi cuma vakti dostlar, Allah kabul etsin” ifadelerini kullanmıştı.

Bahadıroğlu, AKP ile FETÖ arasında kavgaya ilişkin tavrını da “Devletle hizmet arasında kalmam. Çünkü ikisi de benim. Sadece kavga üslubunu onaylamıyorum. Buna da ‘yalakalık’ diyen desin umrumda değil” diyerek açıklamıştı.