AKP’den, Saadet Partisi’nin ‘Sülün Osman’ reklamına sansür!

Yayın tarihi: 6 Şubat 2019 Çarşamba 12:25 pm - Güncelleme: 6 Şubat 2019 Çarşamba 1:08 pm

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ilgi çeken ‘Sülün Osman’ reklam filminin ajanslara yapılan baskıyla yayından kaldırtıldığını söyledi.

Saadet Partisi’nin 31 Mart Yerel Seçimleri için hazırladığı ve sinemalarda da gösterilen ‘Sülün Osman’ temalı reklam filmi yayından kaldırıldı. Bugün Ankara’daki gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kaldırılan reklam filmiyle ilgili “Hükümet Sülün Osman’dan niye bu kadar çekindi anlamadım. Baskı kurdular, reklam ajanslarına Sülün Osman’ı kaldırttılar” dedi.

‘BASKI KURDULAR, SÜLÜN OSMAN’I KALDIRTTILAR’

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kaldırılan ‘Sülün Osman’ reklam filmini gazetecilere izletti. Karamollaoğlu, “Hükümet Sülün Osman’dan niye bu kadar çekindi anlamadım. Baskı kurdular, reklam ajanslarına Sülün Osman’ı kaldırttılar” dedi.

‘FİLMDİ GERÇEK OLDU’

Twitter hesabından da reklam filmlerinin kaldırtıldığını duyuran Karamollaoğlu, “Filmdi, gerçek oldu! Organize bir şekilde yapılan baskılar sonucunda ‘Sülün Osman’ reklamımız yayından kaldırıldı. Takdir, milletimizindir!” ifadelerini kullandı.