AKP’den AKP’ye örnekli uyarı: Sosyal gerginlik derinleşiyor

Yayın tarihi: 18 Aralık 2021 Cumartesi 8:07 pm - Güncelleme: 18 Aralık 2021 Cumartesi 8:26 pm

AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar, ekonomideki gidişatı yaşadığı bir olay üzerinden eleştirdi, “Sosyal gerginlik derinleşiyor. Aman dikkat” dedi.

TL’nin yabancı para birimleri karşısında tarihi değer kaybı, ucuz ekmek kuyrukları sürerken, AKP’li isimden ‘ekonomi’ eleştirisi ve partisine uyarı geldi.

Son dönemde partisine yönelik eleştirilerle sık sık gündeme gelen AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar, yine dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Ödemesini yaptığı kış lastiklerinin iki kez ‘kur’ nedeniyle iki kez iptal edildiğini belirten Tayyar, paylaşımında şöyle dedi:

“Yüksek kurdan daha tehlikelisi, belirsizlik. Piyasada mal ve hizmet fiyatlaması yapılamıyor. Bedelini ödediğim kış lastiklerinin siparişini iki kez iptal ettiler. Kırılan balkon camını değiştiremiyorum, 2 ay sonraya gün veriyorlar. Sosyal gerginlik derinleşiyor. Aman dikkat.”

Bu AKP’den ne çekti millet be! Yıl 2021 ekmek kuyruğunda gözyaşları

DÜN DE ‘DIŞ GÜÇLER’ PAYLAŞIMI YAPMIŞTI

Tayyar, dün yaptığı paylaşımda ise AKP’lilerin sıklıkla dile getirdiği ‘dış güçlerin ekonomik saldırıları’ iddiası için “Dış güçler tarih boyunca vardı. Bizden önce de var, sonra da olacak” demiş ve “Vücuttaki ‘mikrop’ gibidir, bağışıklık sistemi zayıflarsa yatağa düşürür. İyileşmek için mikroba kızılmaz, bağışıklık arttırılır” ifadelerini kullanmıştı.

İBB Meclisi’nde ‘ekmek kuyrukları’ tartışması