AKP’deki görevinden istifa eden Şamil Tayyar’dan göndermeli mesaj!

Yayın tarihi: 11 Haziran 2020 Perşembe 12:41 pm - Güncelleme: 11 Haziran 2020 Perşembe 5:31 pm

AKP’deki görevinden istifa ederek siyaseti bırakacağını duyuran Şamil Tayyar, istifasının ardından yaptığı ilk açıklamada “siyasetin limanı ahlaktır” ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Geçtiğimiz ay AKP Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevine atanan Gaziantep eski Milletvekili Şamil Tayyar, istifa ettiğini duyurmuştu.

Sosyal medyada en çok merak edilen soruların başında “Şamil Tayyar AKP’deki görevinden neden istifa etti?” gelirken, Tayyar’dan konuya ilişkin açıklama geldi.

İstifasının Doğu Perinçek’le ilgili olduğuna ilişkin iddiaları reddeden Tayyar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

İşte Erdoğan’ın erken seçim planı: Üçlü baraj geliyor

“Ayrılışımı Perinçek twitine bağlayanlar oldu. Hiç ilgisi yok. Tuhaf olan; Perinçek grubunun aynı teraneyi çalması, bırakın beni, hükümeti yönettiklerini pervasızca söylemesi, üstelik bize yakın kanallarda itibar görmesi. Sorunun AK Parti açısından sorguya muhtaç yanı burası.”

İMALI MESAJ

Tayyar daha sonra bir paylaşım daha yaparak, adalet ve ahlaka dikkat çekti.Tayyar, şu ifadeleri kullandı:”Geceye bir not düşeyim. Devletin imanı adalet, siyasetin limanı ahlaktır.”

Powell: Fed ekonomiye desteğini etkin biçimde sürdürecek

Şort giydiği için kütüphaneye sokmadılar