AKP’de Zonguldak- Kilimli yolu krizi! İl Başkanı görevden alındı

Yayın tarihi: 8 Şubat 2022 Salı 6:42 pm - Güncelleme: 8 Şubat 2022 Salı 6:42 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Zonguldak’a gelişini erkenden duyuran AKP İl Başkan Yardımcısı Muammer Avcı  görevinden alındı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Zonguldak ziyaretinin günler öncesinden sızması tartışmalara konu olmuştu. Erdoğan’ın koronavirüse yakalanması ve açılışını gerçekleştireceği yolun dört kez kullanılamaz hale gelmesinin faturası AKP İl Başkanı Muammer Avcı’ya kesildi.

GÖREVDEN ALINDI

AKP Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısında şunları söyledi:

“Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantımızı İl Başkanımız Sayın Zeki Tosun Başkanlığında gerçekleştirdik. 5 Şubat Cumartesi günü Genel  Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım’ın katılımıyla ”Zonguldak Kilimli Sahil Yolu ve Toplu Açılış Töreni’ni gerçekleştirdik. Yarım asırlık tarihi projenin hayata geçmesi ile Zonguldak Kilimli arası 5 dakikaya düştü. Şehrimiz bağlantı yolları konusunda büyük değişim ile artık trafiği daha rahat olacak, yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkartmak için tüm çabamızla çalışmaya AK Parti ailesi olarak devam ediyoruz. İl Sekreter Birim Başkanılığı ve Kilimli Koordinatörlüğü görevini yürüten Muammer Avcı’nın yerine, İl Sekreteri olarak Hicran Kuru, Kilimli Koordinatörü olarak Uğur Karaaslan atanmıştır. Kendilerine görevlerinde başarılar dileriz. Toplantımızda aldığımız kararların hayırlara vesile olmasını diliyoruz.”

CHP’li Milletvekili Yavuzyılmaz Zonguldak sahil yolunda: Vatandaşın vergilerine yazık ediliyor!