AKP’de kavga bitmek bilmiyor! Yandaş isimler birbirine girdi

Yayın tarihi: 18 Eylül 2020 Cuma 3:04 pm - Güncelleme: 18 Eylül 2020 Cuma 3:04 pm

Yeni Şafak yazarı Ayşe Böhürler, Bir dönem AKP’den milletvekili aday adayı da olan Sakarya Üniversite Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’na tepki gösterdi. Böhürler, “Bildiğini farzettiğimiz hiçbir şeyi bilmiyormuş demek ki” ifadesinde bulundu.

Kayseri’de yaşayan Mehmet N., geçen yıl nisan ayında eşi Kader N. ile tartıştı. Mehmet N., tartışma sırasında eşine tokat attı. Gözünde morluk oluşan Kader N., polis merkezine giderek eşinden şikayetçi oldu. Eşinin özür dilediği Kader N., ertesi gün şikayetinden vazgeçti; ancak Mehmet N. hakkında ‘basit yaralama’ suçundan kamu davası açıldı. Geçen mart ayında 10’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında, Mehmet N.’ye 5 ay hapis cezası verildi.

Bu olayı sosyal medyada gündeme getiren Prof. Dr.  Ebubekir Sofuoğlu, konuyu İstanbul Sözleşmesi’ne getirip “Bir de SÖZLEŞME UYGULANMIYORMUŞ! Tabii ki tokat bir yana incitici tek bir söz bile edilmesin ama bu Feminazilere kanıp hayat arkadaşınızı sakın şikayet etmeyin. Feminist Pislikler nerede şimdi?” diye yazdı.

Prof. Dr.  Ebubekir Sofuoğlu’nun sözlerine AKP’nin kurucuları arasında yer alan Yeni Şafak yazarı Ayşe Böhürler’den tepki geldi.

Ayşe Böhürler “Kendisi bir akademisyen,kullandığı dil ortada. Fikri ne olursa olsun bir üniversite hocasının toplum okuması böyle olabilir mi? Bildiğini farzettiğimiz hiçbir şeyi bilmiyormuş demek ki” diye yazdı.

İşte o mesajlar: