AKP’de büyükşehir aday tarihi belli oldu

Yayın tarihi: 15 Aralık 2023 Cuma 2:33 pm - Güncelleme: 15 Aralık 2023 Cuma 2:39 pm

Yerel seçimlerde siyasi partilerin izleyeceği yol haritası tartışılmaya devam ederken AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aralık ayının sonuna doğru birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız” dedi.

Yerel seçimler 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak ve dört ay kaldı. Siyasi partiler, yerel seçimler için çalışmalarına başladı. Cuma namazı çıkışında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin belediye başkan adaylarının ne zaman açıklanacağı yönündeki sorusuna yanıt verdi.

“BİR AN ÖNCE AÇIKLAMAYI HEDEFLİYORUZ”

“Bu hafta içerisinde Ankara, Adana, İzmir büyükşehirleri, gerek milletvekilleri gerek teşkilat ile toplantımızı yaptık” diyen Erdoğan, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Onların da fikrini aldık. Pazar günü 3 bölgenin de kanaatlerini alacağız. Bunların üzerinde çalışıp inşallah Aralık ayının sonuna doğru da birinci derecede büyük şehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız. Bazı illerin de adaylarını bu arada açıklayabiliriz. Gecikmeden, bir an önce açıklamayı hedefliyoruz.”

Bahçeli’den Erdoğan’a ‘Güneysu’ jesti

 

Kaynak: TELE1