AKP’de bir günde ikinci istifa… ‘Görevden almayın, istifa edeyim’

Yayın tarihi: 12 Kasım 2019 Salı 11:27 pm - Güncelleme: 13 Kasım 2019 Çarşamba 8:14 am

AKP Manisa İl Başkanı Berk Mersinli’nin görevden alınmamasını ve istifa edilmesine izin verilmesini talep ettiği iddia edildi. Bugün içerisinde AKP içinde bir diğer istifanın da Kütahya İl Başkanından geldiği biliniyor.

AKP Manisa İl Başkanı Berk Mersinli’nin görevinden istifa ettiği ileri sürüldü.

Oda TV’den Berfin Adıcan’ın haberine göre; Mersinli’nin Genel Merkez ile yaptığı görüşmede görevden alınmak yerine istifa etmesine izin verilmesini rica ettiği öne sürüldü.

AKP’li kaynaklar, resmî açıklamanın yarın yapılacağını söyledi.

AKP’den bir istifa daha!

“GÖREVDEN ALMAYIN, İSTİFA EDEYİM” İDDİASI

AKP Genel Merkezi’nin Manisa İl Başkanı Berk Mersinli’yi görevden alacağı, ancak Mersinli’nin yaptığı görüşmelerde istifa etmesine izin verilmesini istediği iddia edildi.

Öte yandan AKP’li kaynaklardan alınan bilgiye göre Berk Mersinli’nin resmî istifa açıklamasını yarın yapacağı öğrenildi.

MERSİNLİ DÖNEMİNDE NELER OLDU

Berk Mersinli, 2017 yılında AKP Manisa İl Başkanlığı koltuğuna oturdu. Mersinli’nin döneminde Başkanlık Sistemi Referandumu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ile 31 Mart Yerel Seçimleri yapıldı.

Son dönemlerde AKP’li bazı milletvekilleriyle sıkıntı yaşadığı konuşulan Mersinli’nin döneminde yönetiminden bazı isimlerle alakalı haberler basına yansımış ve AKP Manisa İl Başkanlığı için sıkıntılı süreçler yaşanmıştı.

AKP’de istifalar art arda! ‘İkinci istifa dalgası’ başladı