AKP ve MHP’nin kalesinde 400 kişi İYİ Parti’ye geçti

Yayın tarihi: 21 Şubat 2022 Pazartesi 12:06 pm - Güncelleme: 21 Şubat 2022 Pazartesi 12:06 pm

Erzurum’da çoğunluğu daha önce AKP ve MHP’lilerden oluşan çeşitli partilere üye 400 kişi İYİ Parti’ye geçti.

İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığında düzenlenen törenle çoğunluğu önceden AKP ve MHP’li olan çeşitli partilerden 400 kişi partiye katıldı. Sözcü’den Orhan Bozkurt’un haberine göre tören sırasında konuşma yapan il başkanı Melih Kırkpınar üyelik çalışmalarının bundan sonra da devam edeceğine belirtti.

Kırkpınar, “Üye sayımız her gün artıyor. Bugün 400 kişilik bir katılım oldu, önümüzdeki günlerde toplu katılımlar artarak devam edecek. Biz tüm teşkilatlarımızla birlikte sürekli halkın içindeyiz. İnsanlarımız samimiyetimize inandıkları için partimize teveccüh çok fazla” diye konuştu. İYİ Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen törende katılıcılar binadan sokağa taştı.

“GELECEKTEN UMUDUNU KESMİŞ GENÇLERİMİZ VAR”

Parti il başkanlığı önüne kurulan kürsüden partisine yeni katılan üyelere seslenen Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, şu ifadeleri kullandı:

“Yüzlerce insan bugün burada İYİ’ler ailesine katılıyor. Geleceğinden umudunu kesmiş gençlerimiz var. Evine ekmek götüremeyen yurttaşlarımız, tenceresi boş annelerimiz, ay sonunu çıkaramayan memurlarımız, borç batağında yüzen esnafımız, kıt kanaat geçinen işçilerimiz, aldığı maaş hesabına yatar yatmaz eriyen asgari ücretlimiz, ahırı boş ve tarlasını ekemeyen çiftçilerimiz var. Bizler bu kötü gidişata son vermeye, bu uğurda gece gündüz demeden çalışmaya, toplumun her kesimine adalet ve eşitlik getirmeye, müreffeh bit toplum oluşturmaya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, “Fikri hür vicdanı hür” bir nesil inşa etmeye yemin ettik”

AKP’de istifa depremi!